Astros-Phillies 3 uitgesteld wegens regen, hele serie een dag uitgesteld

MLB uitgesteld op maandag gepland voor het hosten van Game 3 Wereldkampioenschappen tussen Houston Astros En de Philadelphia Phyllis Vanwege de regen in Philadelphia. Commissaris Rob Manfred bevestigde de verhuizing. Met een 1-1 gelijkspel zal de eerste wedstrijd van de serie op Citizens Bank Park moeten wachten. Game 3 wordt nu dinsdagavond om 20.00 uur ET gespeeld.

De rest van de serie gaat ook een hele dag terug. Dus een geplande reisdag op donderdag wordt een vrije dag op vrijdag. Zo ziet de tabel er nu uit:

dinsdag 1 november: Game 3, Astros (McCullers Jr. 0-0, 2.50) in Phillies (Syndergaard 0-0, 1.69) – 20.00 uur

woensdag 2 november: Game 4, Astros in Phillies, 20.00 uur

donderdag 3 november: Game 5, Astros in Phillies – 20.00 uur

zaterdag 5 november: Game 6*, Phillies bij Astros – 20.00 uur

zondag 6 november: Game 7*, Phillies bij Astros – 20.00 uur

(Alle tijden zijn Eastern Standard Time, *indien nodig)

Wanneer Game 3 op dinsdag plaatsvindt, zullen de Astros Lance McCullers Jr. , terwijl hij Phillies Noah Syndergaard naar de heuvel stuurde. Met een extra rustdag bewezen, 4. Plannen voor gamepromotie kunnen worden gewijzigd. Christian Jaffer Hij is klaar om naar de Astros te gaan, terwijl doelman suárez Ze stonden opgesteld voor Phillies. Justin Verlander En de Aaron Nola Het kan nu worden teruggebracht naar de gebruikelijke rest van Game 4, na het starten van Game 1, als de managers dat liever hebben.

Weerproblemen hebben Phillies eerder geplaagd in de wereldkampioenschappen. In werkelijkheid, Regen heeft de start van World Series Game 3 in Philadelphia in 1993, 2008 en 2009 in ieder geval vertraagdEn nu in 2022.

READ  Battlefield 2042: Cross-play bevestigd, maar met kleine beperkingen

MLB-fans en -waarnemers waren eerder deze maand gefrustreerd toen het was Ik wachtte twee en een half uur na de geplande speeltijd om de ALDS 5-wedstrijd tussen de New York Yankees en . uit te stellen Cleveland Guardians. De competitie doet ongetwijfeld veel moeite om het scenario te vermijden dat zich in 2008 in Philadelphia voordeed, toen Game Five halverwege werd opgeschort en twee nachten later werd opgepakt. Manfred zei maandagavond dat er een enorm risico was om geen volledige wedstrijd te kunnen spelen.

Die wedstrijd van 2008 leidde er uiteindelijk toe dat de Phillies een kampioenschap wonnen, maar de MLB kreeg kritiek omdat de wedstrijd ooit bij slecht weer kon beginnen.

Hoe zijn we hier gekomen? Volg alles wat je moet weten over de Wereldkampioenschappen:

More from Madison Garrett
Valve zegt dat Steam Deck’s ‘stick drift’ een bug was en al is verzonden
De eerste batch Steam Decks is net begonnen te arriveren Een paar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *