Samsung Expert RAW komt ook naar deze Galaxy-telefoons

Samsung heeft de Expert RAW-fotografie-app gelanceerd voor andere Galaxy-smartphones, namelijk de Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra en Galaxy Z Fold 2. Helaas staat er een “maar”-teken.

Expert RAW komt naar meer Samsung-telefoons

Expert RAW is een geavanceerde camera-app van Samsung voor zijn Galaxy-smartphones en debuteerde in 2021 op de Galaxy S21 Ultra. Deze app ondersteunt HDR en kan beelden vastleggen in RAW-formaat. RAW betekent dat de afbeeldingen “rauw” worden opgeslagen, wat op zijn beurt betekent dat alle afbeeldingsinformatie wordt opgeslagen. De smartphone bewerkt de foto dus niet en kiest de beste foto voor jou. Je hebt alle opties om de afbeelding te bewerken zoals jij dat wilt. Je kunt de app naast de standaard camera-app op je Galaxy-telefoon gebruiken. Sindsdien heeft Samsung zijn ondersteuning voor vele andere vlaggenschepen uitgebreid, waaronder de Galaxy S22-serie, Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Fold 4. En nu is het de beurt aan de aankomende smartphones van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Het komt naar de grote competities voor 2020: de Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra en Galaxy Z Fold 2. Er is maar één “maar”, zoals het werd ontdekt. AndroidAutoriteit. Je kunt de zogenaamde Pro-Mode niet gebruiken met de telecamera op verwante Galaxy-telefoons. Deze modus werkt alleen met de hoofdcamera en de ultragroothoekcamera. Daarnaast is de app niet beschikbaar gemaakt voor de Galaxy S20, S20 Plus, Note 20 en de eerste Galaxy Flip-telefoons. Het is niet bekend of Samsung dit van plan is.

Downloadbaar

Heb je een Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra of Galaxy Z Fold 2? Dan kun je nu de Expert RAW app gebruiken Downloaden van Galaxy Store. Zorg ervoor dat uw telefoon heeft Nieuwste software. Houd er trouwens rekening mee dat de app op deze telefoons foto’s langzamer verwerkt dan nieuwere telefoons. Dit komt omdat ze oudere processors en camerasensoren hebben.

READ  Wassenaarders.nl | toekomstige vrijwilligers

Alles over RAW-fotografie en smartphonefotografie

Je kent RAW-fotografie misschien van professionele camera’s, maar veel telefoons kunnen tegenwoordig foto’s maken als RAW-bestand. Maar wat zijn de voordelen van een gewoon JPEG-bestand? zet het Hier in een voor u begrijpelijke taal.

Smartphones zijn steeds betere alternatieven voor een compactcamera, systeemcamera of DSLR. Uit een recent onderzoek van Androidworld bleek dat een derde van onze lezers de camera als het belangrijkste aspect van hun telefoon beschouwt. Camera’s in telefoons zijn verbeterd, maar nu ben je dat. Met deze tips, podcasts en nieuwsartikelen maak je de beste foto’s.

Ga jij aan de slag met Samsungs Expert RAW camera op de Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra en Galaxy Z Fold 2? Laat het ons weten in de reacties.

Hier koop je de Samsung Galaxy S22

Kies uit een van de drie modellen!

vanaf € 849

Winkel op:

More from Madison Garrett
Wandelroute kleine bibliotheek biedt extra klanten in Eddy
Cynthia Lukassen is het creatieve brein achter de wandelroutes langs de kleine...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *