Asus Zenfone 8 Flip toont gelekte camera’s en Snapdragon 888

Asus ‘opvolger Zenfone 7 vorig jaar Online gelekt, wat aangeeft dat de vluchtige camera-array voor telefoons op 12 mei is teruggekeerd. Specificaties en afbeeldingen van de twee aankomende apparaten – Zenfone 8 en Zenfone 8 Flip – waren dat ook Eerder geplaatst 91 mobiele telefoonsGebaseerd op informatie verstrekt door De uitgelekte Ishan Agarwal. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de Flip 8 drie camera’s ingebouwd in een mechanisch flip-mechanisme dat hem aan de bovenrand van het scherm draait om selfies vast te leggen, terwijl de 8 twee achterste camera’s heeft in de standaard rechthoekige camerabobbel.

Van de lekken lijkt de Zenfone 8 Flip een relatief kleine spec-hobbel te zijn in vergelijking met vorig jaar Zenfone 7 Pro. Het heeft een Snapdragon 888-processor in plaats van de Snapdragon 865 Plus, maar het nieuwe model heeft dezelfde enorme 5000 mAh-batterij, 8 GB RAM en 256 GB intern geheugen. Het 1080p OLED-scherm is nog steeds onberispelijk dankzij de onberispelijke camera’s, die volgens het lek nog steeds 6,67 inch groot zijn en nog steeds 90 Hz. Er is ook gemeld dat het zichzelf 230 gram weegt, wat een andere zware machine zou kunnen betekenen.

De camera’s lijken ook op elkaar, met één groot verschil. Terwijl de Zenfone 7 Pro vorig jaar een 64 MP hoofdcamera had gecombineerd met 8 MP zoom en 12 MP ultrahoge resolutie, zal de nieuwe 8 Flip blijkbaar het ultrasnelle bereik van een 12 MP macro verwisselen. Over het algemeen vinden we camera’s met een ultrahoge resolutie nuttiger dan macrocamera’s op telefoons, wat dit een ongelukkige verandering maakt om precies te zijn.

READ  Probeer Android 12 vroeg (als je durft): hier leest u hoe u de bètaversie van de ontwikkelaar kunt krijgen

Zenfone 8.
foto: 91 mobiele telefoons

Ondertussen is de benchmark Zenfone 8 een meer conventioneel apparaat, volgens een lek. Het lijkt erop dat het een kleiner scherm krijgt met een resolutie van 5,92 inch met een resolutie van 1080p, maar intern is er dezelfde Snapdragon 888-processor en 8 GB RAM, zij het met een kleinere batterij van 4000 mAh en 128 GB intern geheugen. Er wordt gezegd dat het ook zal worden geleverd met een enkele lagere camera aan de achterkant, omdat het de telelens van de 8 Flip mist. Het zou echter in totaal hetzelfde aantal camera’s moeten hebben dankzij de afzonderlijke geperforeerde selfie-camera aan de voorkant. Het wordt ook geleverd met een steeds zeldzamere koptelefoonaansluiting.

Er zijn geen details verstrekt over de prijzen of releasedata van de telefoons, maar met een lanceringsevenement volgende week, zullen we niet lang wachten op officiële informatie.

Written By
More from Lesley Curry

Michael Jordan opent een tweede gezondheidskliniek voor onverzekerde mensen in zijn geboorteplaats Charlotte

Michael Jordan opent tweede gezondheidskliniek voor onverzekerde mensen in zijn geboorteplaats Charlotte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *