Resident Evil Village releasetijd – De horrorspel wordt hier geopend

De tijd nadert snel om ons hongerige piepje te verdrinken in het volgende Resident Evil-spel. De Resident Evil Village-recensies zijn voorbij en er zijn nog maar een paar uur over voordat de horrorspel nu wordt uitgebracht – en moeiteloos heeft Capcom ons nu precies laten weten wanneer we op 7 mei op pc kunnen crashen.

Fans die graag het aanstaande Capcom Horror Festival willen starten, hebben gevraagd wanneer Village precies opengaat voor Resetera, en het lijkt erop dat een vertegenwoordiger van de studio te hulp is gekomen. Zijn “Capcom USA” gecertificeerde WBacon-gebruiker Verspreiding Steam Rolling Launch Schedule, dat wordt weergegeven als afteltimers voor drie lanceringsregio’s: Noord- en Zuid-Amerika, Europa / Azië / Pacific / Rest van Azië en Japan.

Dit zijn geschaalde tellers, maar als je de opgegeven uren, minuten en seconden optelt, krijg je De vrijgavetijden voor Resident Evil Village zijn rond 00:00 uur EST op 7/9 mei PDT op 6 mei. Voor Amerika en Op 7 mei om 01.00 uur in het VK Europe / Asia Pacific / Rest of Asia op Steam.

Als u wilt weten wat dit betekent voor uw specifieke tijdzone en het hierboven niet werd vermeld, kunt u naar Tijd en datum hier Om verbinding te maken met de bovenstaande de bovenstaande tijden en ze te verbergen om erachter te komen.

Maar voorlopig kun je de resterende uren besteden aan het lezen van onze Resident Evil Village-recensie om erachter te komen wat er gaat komen. Onze Dustin Bailey gelooft dat hij “de beste delen van het verleden van de serie eruit haalt en ze opnieuw integreert in iets nieuws en verrassends”, en hoewel hij “dat momentum niet kan vasthouden gedurende zijn hele carrière … is Village Heights een van de het beste in de illustere geschiedenis van het kwaad van Resident. “.

READ  Avengers is al de zevende best verkochte game van 2020 in de VS.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Resident Evil Village-releasetijd – hier wanneer het horrorspel wordt geopend”, “type”: “post”, “category”: “resident- evil -village “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “: null,” title “:” Resident Evil Village “,” genres “: void}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Yankees kunnen vergeten dat ze AL-favorieten zijn

De Yankees zijn niet de favorieten van de American League. Oh, de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *