Atlas onthult zeven projecten om het 25-jarig jubileum van Parsona te vieren

© Atlas

Het is lang geleden dat we de Persona-titel op Xbox hebben gezien, en zelfs dan was hij niets anders dan een arenavechter terug op Xbox 360 onder de naam Persoon 4: Arena. Sindsdien kijken we Persoon 5 Twee edities gehad, verschillende spin-offs gezien en veel lovende kritieken gehad. Nu het 25-jarig jubileum van de serie nadert, is ontwikkelaar Atlus van plan om verschillende projecten te onthullen. Kunnen we eindelijk een nieuw item op Xbox krijgen?

pagina vertaald van officiële site Hij legt uit dat om zijn 25-jarig jubileum te vieren, zeven projecten zullen worden onthuld – de eerste komt in september. De onthulling duurt naar verwachting tot de herfst van 2022, en hoewel niet elk project een aankondiging van de game zal zijn, hopen we te horen over een nieuwe inzending voor Xbox, of op zijn minst een Persona 5-poort.

In 2021 overtrof de ‘Persona Series’ de cumulatieve wereldwijde verkoop van 15 miljoen eenheden. We willen onze oprechte dankbaarheid en dankbaarheid uiten aan iedereen die ons lange tijd heeft gevolgd en gesteund. En in september zal ‘Persona Series’ viert eindelijk zijn 25-jarig jubileum. Met onze dankbaarheid aan jullie allemaal, bereiden we bijna een jaar lang veel plezier voor met PERSONA’s 25-jarig jubileum, van september 2021 dit jaar tot herfst 2022 volgend jaar. “

Er zijn al een tijdje geruchten dat Persona 5 naar Xbox komt, maar er is niets concreets naar voren gekomen. Het kan gewoon een kwestie van wishful thinking zijn, of misschien waait er gewoon iets weg. Gezien de geweldige relatie die Xbox heeft met SEGA die جلب yakuza Series naar Xbox Game Pass, het is niet uitgesloten.

READ  Halo Infinite Dev zet het record recht op microtransacties en Loot Boxes

In een onderzoek eerder dit jaar werd gevraagd of fans graag zien dat er meer Persona-games worden geport naar andere consoles, met Xbox in de batch (bedankt, Nintendo Live). Met alles in gedachten zou het nog verrassender zijn als het een Persona-personage was hij deed het niet Het is eindelijk op Xbox, maar we zullen moeten afwachten.

Wil je Persona naar Xbox zien komen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Written By
More from Vanessa Hale

Deze enorme Xbox One-deal voor een harde schijf van 12 TB is perfect voor Game Pass-abonnees

Xbox Game Pass abonnees zullen weten dat met zo veel geweldige games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *