Team USA behaalde hun eerste overwinning in de tentoonstelling

Team USA versloeg dinsdag Argentinië met 108-80 in Las Vegas.

Het Amerikaanse basketbalteam voor heren keert dinsdag in Las Vegas terug naar de aarde met een dominante overwinning op Argentinië en claimt de eerste overwinning in een show.

> Resultaat vierkant

Eerste kwartier

USAB maakte een sterke start tegen Argentinië

Team USA behaalde een golf van 3 seconden in het eerste kwartaal tegen Argentinië

Team USA kwam met een doelpunt in het eerste kwart. Bradley Bell rende de fairway op en vond Pam Adebayo springend voor een daverend steegje bij de eerste overname van het spel. De Verenigde Staten gebruikten een hot touch van achter de boog (6 3s) om na het eerste kwart met 33-19 op voorsprong te komen.

Bill, Pam communiceren op Oeps Alley

Bam Adebayo neemt de bal voor Bradley Bell tegen Argentinië

Tweede kwartier

Het tweede kwart was een levendige periode voor de Verenigde Staten, met onder meer een dubbel schot van Zach Lavigne en een sterke pass uit een valse pass van Draymond Green. Team USA leidde in de eerste helft met 58-42 onder leiding van Kevin Durant met 14 punten.

LaVine gaat dubbel pompen op jam

LaVine is mid-air reset voor de grote hamer

Derde kwart

De dominante VS gebruikte het derde kwartaal om zijn voorsprong uit te breiden tot 19 toen het de laatste periode inging. Het team scoorde evenwichtig, met Durant, Bale, Damien Lillard en Pam Adebayo allemaal in de dubbele cijfers tot driekwart.

Vierde kwartaal

READ  MultiVersus-fans worden geplaagd dat ze hebben betaald voor een PS5- en PS4-game die maandenlang offline zal zijn

Het indrukwekkende spel van Team USA in het derde kwartaal werd overgedragen naar de laatste periode, benadrukt door een prachtige poster en 1 grote hit van Zach LaVine. Vijf spelers scoorden uiteindelijk twee doelpunten in een overwinning van 28 punten. Durant en Bell liepen voorop met elk 17 punten.