Atlus online enquête meet interesse in consoles, genres en franchises

Atlus opende zich Een vragenlijst Op de Japanse website vraagt ​​hij leden van zijn fanbase naar hun mening over titels en genres. De enquête duurt 45 minuten en is beschikbaar van 5 tot 8 maart 2021. Bovendien stopt de website op 7 maart 2021 van 02:00 uur tot 07:00 uur JST voor onderhoud.

De poll is alleen in het Japans, maar Atlus-fans hoeven niet uit Japan te komen om deel te nemen. De antwoorden in de enquête zijn om de interesse in soorten en intellectueel eigendom te onderzoeken en hen te helpen in de toekomst meer unieke en aantrekkelijke titels te creëren.

De eerste 23 vragen gaan over je spelgewoonten, zoals vragen welke apparaten je hebt en hoeveel uur je speelt op weekdagen of in het weekend. Vanaf vraag # 24 beginnen de vragen specifieker te worden. In de enquête wordt gevraagd welke games (op basis van zowel Atlus als niet-aangesloten functies) je hebt gehoord en welke games je al hebt gespeeld en gekocht. Het is duidelijk dat het langer duurt naarmate u meer games kiest.

Na vraag 48 is de enquête meer gericht op Atlus-franchises, zoals Persoon​ Het vraagt ​​je wat je van games vindt, en controleert ook of je verschillende genres op meerdere platforms wilt zien. U kunt bijvoorbeeld uw interesse in Persoon Een bordspel dat gespeeld kan worden op de Nintendo Switch. Voor gebruikers die liever games spelen dan Steam, is dit een kans om ze dit te laten weten. CEO van Sega Haruki Satomi Heeft gereageerd In het verleden over het willen vrijgeven van meer Atlus-functies op Steam.

READ  FFXIV Endwalker vertraagd, nieuwe releasedatum van december is gedaald

De enquête, die alleen in het Japans beschikbaar is, is tot 8 maart 2021 beschikbaar op de officiële Atlus-website.

Written By
More from Aubrey Mason
Outriders Demo krijgt de correctie, Legendaries zullen moeilijker te cultiveren zijn
People Can Fly debug Outriders-demo om spelersactiviteit en bugfixes af te handelen....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *