De berggeneratie van Minecraft wordt aangevuld met vijf nieuwe biomen

De nieuwste Minecraft-ontwikkeling heeft zich voornamelijk gericht op de ‘grotten’-kant van het bijwerken van grotten en kliffen, maar we krijgen nu eindelijk meer klifbewegingen – of beter gezegd, een grote vernieuwing van hoe bergen worden gemaakt, door vijf nieuwe subbiomen toe te voegen. tot de opwinding van uw lange, rotsachtige terrein.

De nieuwste bèta van Bedrock introduceert vijf nieuwe subregio’s in de bergen, genaamd verheven toppen, met sneeuw bedekte toppen, besneeuwde hellingen, bergbossen en bergweiden. Deze werken samen met de huidige bergtypes om een ​​meer divers aanbod aan alpine sites te creëren om te verkennen. De nieuwe toppen zien er indrukwekkend uit op de officiële foto hierboven, maar scroll een beetje naar beneden om een ​​door fans gemaakte vergelijking tussen de nieuwe en oude bergen te zien. Het is een enorme verandering.

Hoewel dit een bètaversie van Bedrock is, zouden deze veranderingen ook naar Java moeten komen – aangezien de Java-snapshots ons een vroege blik gaven op functies zoals diepe plank, gloeiende inktvis en nieuwe ertstexturen, lijken Bedrock-bètaspelers hun eigen vroege inzichten te krijgen. bij het bekijken van enkele van de functies Ook nieuw. (Deze update voegt trouwens ook vlammende inktvis en ruwe texturen toe aan de Bedrock-bèta.)

U kunt volledige patchnotities krijgen Reddit-Een betere blik op de nieuwe bergen op de officiële website.

Old Extreme Hills vs 1.17 New Mountains (Bedrock Beta-editie) Van Maine Craft

De releasedatum van Minecraft 1.17 komt deze zomer. Op deze link vindt u meer informatie over wat u kunt verwachten.

Written By
More from Max Mcgee

Divisive Xbox One-game keert terug naar de verkoop nadat deze eerder was verwijderd

Een verdeeldheid zaaiende Xbox 360-game die via achterwaartse compatibiliteit op Xbox One...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *