Auburn stijgt in de peilingen nadat Tennessee wint

De comeback van Auburn ging door met zijn sprong van één plek in de AP-poll naar nummer 21 na de 30-17 overwinning op Tennessee. Het sprong ook twee naar nummer 19 in de poll van Amway Coaches.

De Tigers vielen uit de top 25 na verlies van South Carolina, maar hebben sindsdien terrein gewonnen. Hun overwinning op Ole Miss leverde hen wat meer stemmen op, hoewel ze nog steeds werden vermeld als “Anderen die stemmen ontvingen” in plaats van als een top-25 team. Toen bracht de overwinning op LSU hen naar de 24e plaats. Ze hielden dat vast en schoven de volgende week een plekje omhoog, ondanks hun uitgestelde wedstrijd tegen de Mississippi State.

Het veiligstellen van de overwinning op Tennessee gaf Auburn momentum in de peilingen en ook momentum richting Iron Bowl-week – een week waarin Auburn het zal moeten opnemen tegen Alabama, die zijn nummer 1-ranglijst vasthoudt na het verslaan van Kentucky 63-3.

Alabama wordt vergezeld door nr. 2 Notre Dame, nr. 3 Ohio State, nr. 4 Clemson en nr. 5 Texas A&M als de top vijf teams in het land.

Auburn en Alabama zijn twee van de vijf SEC-teams in de ranglijst, waaronder nr. 5 Texas A&M, nr. 6 Florida en nr. 10 Georgia. Geen enkel ander SEC-team kreeg zelfs maar een stem. Texas A&M verpletterde South Carolina, het team dat Auburn uit de top 25 stuurde, 48-3. Florida versloeg Vanderbilt met 38-17. Georgia had een ruige wedstrijd, maar won een 2-4 Mississippi State-team 31-24.

Behalve Alabama moet Auburn op 5 december ook het opnemen tegen nr. 5 Texas A&M. Daarna heeft het zijn make-upspel op 12 december tegen de niet-gerangschikte Mississippi State.

READ  Farmville Game op Facebook wordt op 31 december gesloten

Gerelateerde artikelen:

De focus van Auburn Offense op derde downs levert resultaten op

Veteraan die achteruit rent nadat Tank Bigsby ten onder gaat

Bo Nix onaangedaan na eerste onderschepping van zijn carrière thuis, leidt Auburn voorbij Tennessee

Written By
More from Eda Greene

Avontuur laat een kerstevenement op spelers vallen

Voordat hij op vakantie ging, heeft Moonton een nieuwe update uitgebracht in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *