Audio van de chat van Navy Warship met Rafales

NDTV News

India heeft een Rs 59.000-crore-deal ondertekend om 36 Rafale-jets van Dassault Aviation te kopen.

New Delhi:

De eerste vijf van een partij Franse Rafale-straaljagers die op weg waren naar Haryana’s Ambala om zich bij de vloot van de Indiase luchtmacht aan te sluiten, werden vanochtend verwelkomd door een zeeoorlogsschip in de Indische Oceaan. Het Rafale-contingent legde kort na het opstijgen uit de Verenigde Arabische Emiraten contact met het oorlogsschip INS Kolkata van de Indiase marine, dat werd ingezet in de West-Arabische Zee.

“Welkom in de Indische Oceaan … Moge je de hemel met glorie aanraken”, wordt het Naval oorlogsschip de Rafale commandant horen vertellen.

Vakbondsminister Rajnath Singh tweette ook een ongelooflijke video van de inkomende vliegtuigen.

De vliegtuigen – die maandag vanuit Merignac in het zuidwesten van Frankrijk vertrokken en in de lucht werden bijgetankt – maakten een tussenstop op de vliegbasis Al-Dhafra in de Verenigde Arabische Emiraten. Ze landden om 15.00 uur in Ambala, na een afstand van bijna 7.000 km te hebben afgelegd.

De beveiliging is aangescherpt in de buurt van de vliegbasis, op ongeveer 200 km van de grens met Pakistan. In de stad zijn verbodsbepalingen uitgevaardigd die grote bijeenkomsten verbieden en mensen is afgeraden om naar de daken te gaan om de jets te bekijken.

READ  Call of Duty Black Ops Cold War: Zombies, Warzone Truck Easter Egg en meer

Elke film en fotografie is ook verboden.

India had de Rs 59.000-crore-deal geïnkt om in september 2016 36 Rafale-jets aan te schaffen van de Franse ruimtevaartleider Dassault Aviation. De Rafale-jets zijn de belangrijkste acquisitie van gevechtsvliegtuigen in meer dan twee decennia.

De eerste jet werd in oktober vorig jaar overgedragen aan de IAF, toen Rajnath Singh Frankrijk had bezocht.

De nieuwe vloot zal vanmiddag in de IAF worden opgenomen, hoewel rond half augustus een formele introductie gepland is. Theb-jets zullen worden gestationeerd op de strategisch gelegen Ambala-vliegbasis als onderdeel van het no 17 Squadron, ook wel bekend als de “Golden Arrows”.

Written By
More from Max Mcgee
De broodnodige overwinning van Mets omvat verschillende schrikverwondingen
ATLANTA – Net toen de Mets hadden mogen genieten van de gave...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *