AUKEY’s pc-gamingrandapparatuur is een solide, low-budget startpunt voor jonge gamers en pc-nieuwelingen

Als je nog nooit van AUKEY hebt gehoord op het gebied van pc-gaming, maak je geen zorgen – het bedrijf staat vooral bekend om zijn powerbanks, kabels en audioapparatuur.

Maar de nieuwe reeks gamingproducten van het bedrijf, waaronder de GM-F4-gamingmuis en het mechanische KM-G12-toetsenbord, wil een toegangspoort creëren tot de wereld van pc-randapparatuur.

De KM-G12 is voorzien van RGB-verlichting, blauwe schakelaars, 12 lichteffecten en anti-ghosting met 104 toetsen. Het is een beetje kleiner dan de meeste toetsenborden van volledige grootte, wat handig is voor degenen die gamen op een kleinere bureauruimte.

Het toetsenbord is momenteel voor $ 55 op Amazon vermeld en is in elke betekenis van het woord een ‘budget’. Het is een solide, goedkope optie voor diegenen die geen $ 150 of meer willen uitgeven aan een van de meer bekende merken van de gamingruimte. Het is niets bijzonders, maar het klaart de klus.

Het toetsenbord mist het reactievermogen en de klikgevoeligheid van een duurder toetsenbord, maar de doelgroep zal het verschil waarschijnlijk niet kennen of er te veel om geven. Het functioneert zoals geadverteerd.

Afbeelding via AUKEY

Hetzelfde kan gezegd worden voor de GM-F4-muis. De muis heeft ook een pulserende, regenboog-RGB en prijst een optische sensor van 10.000 DPI. Het leukste eraan is dat hij is uitgerust met drie zijknoppen.

Voor $ 25 zul je waarschijnlijk geen mooiere gamingmuis vinden. Het is ongelooflijk goedkoop, maar presteert zoals je zou verwachten van een standaardmuis. De software van AUKEY maakt ook behoorlijke aanpassingen mogelijk, inclusief het opnieuw in kaart brengen van alle acht knoppen.

READ  TiMi, een mobiele ontwikkelaar, heeft een nieuwe studio geopend voor het produceren van AAA-games

De muis is aan de kleine kant, wat zich leent voor jongere gamers of diegenen die graag nog meer controle willen hebben bij het richten. Het zal echter meteen een afknapper zijn voor gamers met grotere handen.

AUKEY heeft ook een set van Fortnite-thema toetsenbordkappen, die de toetsen veranderen om gamers onmiddellijk te laten zien welke toets wat doet in de game. Er zijn pijltjestoetsen om WASD te vervangen en er zijn zelfs speciale toetsen die muren, trappen en andere uitbeelden Fortnite-specifieke keybinds. Het is niet nodig maar wel een coole toevoeging voor Fortnite fanatici.

Afbeelding via AUKEY

De gaming-muismat van AUKEY is er in drie maten, inclusief de enorme XXL-maat, die drie voet lang is, waardoor een antislipoppervlak ontstaat voor zowel toetsenbord als muis. Het is een beetje extra omdat elke muismat volstaat als het gaat om het niveau van gaming dat de andere randapparatuur ondersteunt.

Geen van de pc-randapparatuur van AUKEY is iets om te enthousiast over te worden voor hardcore pc-gamers. Maar ze zijn absoluut niet verschrikkelijk – en voor de prijs kun je echt niet klagen.

Met een muis en toetsenbord die samen kunnen worden gekocht voor minder dan $ 100 in totaal, lijkt AUKEY perfect voor iemand als een jonge Fortnite speler die de overstap maakt van console naar pc en op zoek is naar een betaalbaar startpunt. Maar voor de meer toegewijde pc-spelers onder ons is er hier niets.

Written By
More from Eda Greene
Hoe tvOS 15 openbare bèta nu te downloaden
Als je vandaag de openbare bètaversie van tvOS 15 wilt downloaden, hebben...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *