Gartner: CyberArk is de leider in Privileged Access Management

CyberArk is de leider in Privileged Access Management-toepassingen. Dat meldt onderzoeksbureau Gartner in zijn nieuwe Magic Quadrant for Privileged Access Management. Andere leiders zijn Thycotic, BeyondTrust en Centrify.

One Identity is de enige speler in het ‘Visionaries’-kwadrant. Uitdagers zijn Hitachi ID Systems, ARCON en senhasegura.

Nichespelers zijn WALLIX, Krontech, Broadcom (Symantec) en ManageEngine.

Met steeds meer workloads die naar de cloud worden gebracht, samenwerkingstools worden gebruikt om werknemers op afstand te faciliteren en automatisering een vlucht neemt, is het aantal geprivilegieerde accounts enorm gegroeid. Dit maakt privileged access management (PAM) belangrijker dan ooit tevoren, aldus Gartner.

“Het rapport onderschrijft de noodzaak van privileged access management; de markt versnelt naar een volwassen stadium ”, zegt Marianne Budnik, CMO van CyberArk. “De groeiende behoefte aan moderne PAM-strategieën en de tijdlijnen die Gartner in het rapport geeft, bewijzen dat we ons in een belangrijke fase bevinden. Bedrijven moeten hun definitie van ‘geprivilegieerde gebruiker’ uitbreiden en de toegang zoveel mogelijk afschermen. Bevoorrechte toegang is een van de meest kritieke beveiligingsaspecten; de incidenten van de afgelopen maanden en jaren hebben dat aangetoond. “

Het rapport kan worden gedownload van https://www.cyberark.com/gartner-mq-pam/

READ  RailTech.com geeft gratis het tijdschrift European Year of Rail uit
More from Madison Garrett

Ierse tafelranglijst 2021 game per game

ARLINGTON, Texas – 29 DECEMBER: Een voetbalfan van de Notre Dame zwaait...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *