Austin Bay vs Tennessee Tech – Game Preview – 25 februari 2021

Austin Bay Governors (12-8, 10-6 OVC) bezochten Tennessee Tech Golden Eagles (13-8, 11-7 OVC) nadat D’Shara Booker 21 punten had behaald in de conservatieve overwinning 65-49 op Eastern Kentucky. De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN + 18:00 ET op donderdag 25 februari 2021.

Keisha Brady scoorde dinsdag 18 hoge punten voor het team in de laatste wedstrijd van Tennessee Tech tegen Belmont, maar dat was niet genoeg in een verlies van 77-56.

Booker hielp Austin Bay maandag naar een overwinning van 65-49 op Eastern Kentucky en scoorde 21 matchpunten.

Tennessee Tech Team Statistieken

Tennessee Tech’s score van 67,4 per wedstrijd dit seizoen verslaat de 60,8 punten per competitie die Austin Peay toestaat. Golden Eagles 11-1 toen ze meer dan 61 punten plaatsten.

De Golden Eagles versloegen hun tegenstanders dit seizoen op afstand door acht driepunters per wedstrijd te callen en 4.9 driepunters voor hun tegenstanders toe te staan. Wanneer Tennessee Tech dit seizoen zijn gemiddelde uit de diepten vrijgeeft, zijn de Golden Eagles een 10-2.

Austin Bay Team Statistieken

65,9 punten per wedstrijd Austin Bee dit seizoen meer dan 61,8 punten per wedstrijd die Tennessee Tech toestaat. Scheidsrechters 7-1 als ze meer dan 62 punten plaatsten.

Wanneer ze bij de vrije worplijn komen, wat ze 17,5 keer per wedstrijd doen, betalen de scheidsrechters 68 procent, wat een negende getal is in OVC. Brandy Verby is Austin Bay’s beste shooter van de lijn, hij maakt 3,2 vrije worpen in een game terwijl hij 75 procent schiet.

Tennessee Tech-spelers om naar te kijken

Jada Guinn staat bovenaan het Tennessee Tech-team in zowel rebounds als passes, verzamelde 6,5 boards en leverde 3,9 assists per wedstrijd en scoorde 8,8 punten in elke competitie. Brady leidt de Golden Eagles in scoren en scoort gemiddeld 12 punten en 5,1 rebounds per wedstrijd.

READ  Final Fantasy 7 remake stemacteur cosplays als Aerith

Als het gaat om het gooien van basketbal, is Jordan Brock de beste gok van Tennessee Tech. Ze leidde het team bij het maken van drie worpen per wedstrijd en versloeg 2,1 driepunters in elke competitie terwijl ze 36 procent van buiten de boog schoot.

De spelerstatistieken weerspiegelen 17 van de 21 wedstrijden dit seizoen.

Austin Bay-spelers om naar te kijken

Brianna Verby verslaat Austin B in scoren en scoort gemiddeld 10 punten en 2,2 steals per wedstrijd. Ella Sawyer leidt het team met 3,2 assists, gemiddeld 6,1 punten, terwijl Booker de conservatieven leidt met 5,8 rebounds per wedstrijd en 8,6 punten toevoegt.

Maggie Knowles staat bovenaan de basketbalschietpartij voor Austin Bee en maakt 33 procent van haar extra boogschoten terwijl ze gemiddeld 2,6 schoten per wedstrijd maakt vanaf het driepuntsveld.

De spelerstatistieken weerspiegelen 19 van de 20 wedstrijden dit seizoen.

Aangedreven door Data Skrive

More from Madison Garrett

Mac M1-gebruikers kunnen soms geen iOS-apps downloaden

Macs met M1 kunnen geen iOS-apps downloaden Met de komst van Apple...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *