Australische online shoppers zijn aangespoord om de AusPost-app te downloaden

Australische online shoppers zijn aangespoord om de AusPost-app te downloaden

Oktober is Cyber ​​Awareness Month en Australia Post moedigt klanten, waaronder die in Hume en Whittlesea, aan om de gratis AusPost-app te downloaden om zichzelf en hun persoonlijke gegevens beter te beschermen.

Voorafgaand aan het drukste winkelseizoen van het jaar herinnert Australia Post het winkelend publiek eraan dat de AusPost-app de beste manier is om betrouwbare, nauwkeurige en legitieme leveringsmeldingen te ontvangen die de veiligheid van de klant beschermen.

Australia Post zei dat klanten vaak het doelwit waren van valse sms-berichten en e-mails over pakketbezorging, waardoor ze op links klikten in een poging persoonlijke of financiële informatie te verkrijgen.

De AusPost-app biedt klanten een veilige plek om updates te ontvangen en pakketten tijdens hun reis te volgen.

Australia Post heeft onlangs de functionaliteit bijgewerkt met in-app-meldingen voor gemiste leveringen en pakketafhalingen (die toegankelijk zijn zodra klanten in-app-meldingen inschakelen in hun app-instellingen).

Van de 11 miljoen Australiërs die een MyPost-account hebben geregistreerd, maakt minder dan de helft van die klanten (5,1 miljoen) actief gebruik van de AusPost-app.

Klanten met de AusPost-app hebben toegang tot de volgende functies voor Australia Post-pakketten die kunnen worden gekoppeld aan hun MyPost-account:

Meldingen over geschatte levertijd.

Realtime leveringsupdates en directe pushmeldingen.

Contactloze toegang tot pakketautomaten.

Afbeeldingen voor veilige projectiebeelden.

Naadloze verzending naar pakketautomaten of postkantoren.

Michael McNamara, Executive General Manager Digital, Technology and Data van Australia Post, zei dat de AusPost-app de meest betrouwbare manier is om bezorgingsupdates van Australia Post te ontvangen.

“We weten dat de AusPost-app een populaire en vertrouwde informatiebron is voor gebruikers, waarbij klanten deze gemiddeld twaalf keer per maand gebruiken. Gebruikers maken ook vaker gebruik van bezorgopties zoals pakketautomaten en Safe Drops, en zijn minder geneigd om bezorgopties zoals pakketautomaten en Safe Drops te gebruiken. waarschijnlijk contact opnemen met het contactcenter dan gebruikers die de app niet gebruiken.

READ  Marokko ontkent besluit om mobiele games te verbieden Free Fire, PUBG

Monash University hoofd van Software Systems en Cybersecurity, professor Monica Witty, zei: “Online winkelen voor kerstcadeaus wordt de norm. Het winkelend publiek moet zich echter bewust zijn van het grote aantal online oplichting; Bijvoorbeeld websites die zijn opgezet door oplichters, waarvan er vele op het eerste gezicht echt lijken, en frauduleuze teksten die afkomstig lijken te zijn van Australia Post of andere postbedrijven die consumenten misleiden die een bezorging verwachten.

“Ik moedig shoppers die op zoek zijn naar het perfecte cadeau voor hun dierbaren aan om langs te komen en de authenticiteit van de site te controleren, zelfs als het een bekende verkoper is, te overwegen om apps van bekende verkopers te gebruiken, de brontekst te controleren en nooit op een link – zelfs als deze afkomstig lijkt te zijn van een echte bron”, omdat het waarschijnlijk is dat malware naar uw digitale apparaat wordt gedownload.

De AusPost-app wordt beoordeeld als een van de beste zakelijke apps in Australië en wordt regelmatig geüpgraded om klanten te ondersteunen en te beschermen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *