Het Lincoln Prep-voetbalteam moet afzien van meerdere wedstrijden

Het Lincoln Prep-voetbalteam moet afzien van meerdere wedstrijden

Het voetbalteam van Lincoln Prep moet vijf wedstrijden verspelen nadat een niet-gerechtigde speler dit seizoen had besloten deel te nemen aan varsity-wedstrijden. Lincoln Prep begon de wedstrijd van deze week met een ‘record’ van 6-1. “We hebben vernomen dat een niet-gerechtigde speler dit schooljaar in beperkte mate aan verschillende varsity-spellen heeft deelgenomen”, aldus een brief aan de ouders. “We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor dit toezicht en betreuren ten zeerste alle zorgen die dit mogelijk heeft veroorzaakt. Om deze kwestie aan te pakken, hebben we het incident gemeld aan het bevoegde bestuursorgaan en werken we volledig mee aan hun onderzoek. Bovendien zullen we ons inzetten voor het ophelderen van de vijf games die de MSHSAA noodzakelijk acht.” Lincoln Prep speelt vrijdagavond tegen Southeastern. Het is de tweede keer in evenveel weken dat Metro voetbalwedstrijden moet staken. Eind vorige week nam Grandview de beslissing om vier wedstrijden te verspelen omdat hij ook een in aanmerking komende speler gebruikte.

Het voetbalteam van Lincoln Prep moet vijf wedstrijden verspelen nadat een niet-gerechtigde speler dit seizoen had besloten deel te nemen aan varsity-wedstrijden.

Lincoln Prep begon de wedstrijd van deze week met een ‘record’ van 6-1.

“We hebben vernomen dat een niet-gerechtigde speler dit schooljaar in beperkte mate aan verschillende varsity-spellen heeft deelgenomen”, aldus een brief aan de ouders. “We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor dit toezicht en betreuren ten zeerste alle zorgen die dit mogelijk heeft veroorzaakt. Om deze kwestie aan te pakken, hebben we het incident gemeld aan het bevoegde bestuursorgaan en werken we volledig mee aan hun onderzoek. Bovendien zullen we ons inzetten voor het ophelderen van de vijf games die de MSHSAA noodzakelijk acht.”

READ  Warme gerechten en stressvolle maaltijden houden videogames warm

Lincoln Prep speelt vrijdagavond tegen Southeastern.

Het is de tweede keer in evenveel weken dat Metro voetbalwedstrijden moet staken.

Eind vorige week nam Grandview de beslissing om vier wedstrijden te verspelen omdat hij ook een in aanmerking komende speler gebruikte.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *