Avatar 2 is online gelekt; Avatar The Way of Water downloadlink in HD is beschikbaar op Telegram, torrent en Movierulz

Bron afbeelding: Twitter Avatar 2, getiteld Avatar The Way of Water, is geregisseerd door James Cameron

Avatar 2 online gelekt: James Camerons langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’ komt op 16 december in de bioscopen. Kort nadat de film in de bioscoop was uitgebracht, verscheen er een Avatar 2-downloadlink in HD op Telegram en hacksites zoals torrents en moverolls. De film wordt naar verwachting een hit in de box office. De nieuwste scifi-kaskraker van Hollywood is echter aangevallen door hackers. Online is de Avatar 2 HD-versie beschikbaar om te bekijken en te downloaden. Ondanks de strenge wetten die van kracht zijn tegen filmpiraterij, zijn er op de een of andere manier verschillende versies van de film gelekt. Dit lek veroorzaakt vaak een daling van de box office-collecties van de film.

Avatar 2 is een van de grootste films van dit jaar. In India ging de film in première op meer dan 3.800 schermen. Filmanalist Taran Adarsh ​​​​gaf meer details op Twitter: “#Xclusiv…#Avatar *Final *Aantal schermen…#India: 3800+..17000+ vertoningen per dag.. Opmerking: alle talen .”

De film werd enthousiast onthaald tijdens de eerste vertoningen in de media, en scheldwoorden als ‘fenomenaal’, ‘geweldig’ en ‘episch’ regenden erop.

“Het vervolg speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van zijn voorganger af en vertelt het verhaal van de ‘Sully Family’ (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar veilig te houden, de gevechten die ze voeren om te overleven en de tragedies die ze doorstaan”, stelt de synopsis.

“Avatar” volgt de kreupele soldaat Jake Sully (Sam Worthington), die een onwaarschijnlijke held wordt voor de Na’vi, de behendige 3 meter lange mensachtige met blauwe huid, in hun strijd om te overleven. De film, waarin ook Zoe Saldana, Stephen Lang en Sigourney Weaver te zien waren, was een enorme hit en werd de tweede film van Cameron na “Titanic” die meer dan $ 2 miljard opleverde aan de kassa. Het is momenteel de best scorende titel aller tijden.

READ  Vat Savitri 2022 Images & Vat Purnima HD Wallpapers Online Gratis download: Wish Happy Savitri Brata met WhatsApp-berichten en Facebook-groeten

In Avatar: The Way of Water, dat vrijdag in de bioscopen draait, zullen Worthington’s Sully en Saldana Neytiri er alles aan doen om het gezin bij elkaar te houden. Wanneer onverwachte gebeurtenissen hen uit hun huizen verdrijven, reizen de Soules door de uitgestrekte gebieden van Pandora en ontsnappen ze uiteindelijk naar landen die worden gecontroleerd door de Mitcayena-clan, die in harmonie leven met de oceanen om hen heen. “Avatar: The Way of Water” speelt ook Lange, Weaver, Giovanni Ribisi en Dilip Rao, samen met nieuwkomers Kate Winslet en Cliff Curtis.

Het laatste entertainmentnieuws

Written By
More from Eda Greene
Releasedatum, tijd, downloadgrootte en meer
Hoewel er deze week geen Fortnite-update is, weten we nu dat 17.40...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *