Android 13 is uitgerold voor de OnePlus 10T in Europa

Android 13 is uitgerold voor de OnePlus 10T in Europa

OnePlus is begonnen met het uitrollen van Android 13 naar OnePlus 10T-gebruikers. De update duikt nu ook op bij Europese gebruikers en brengt zowel een nieuwe skin als een nieuwe Android-versie. Lees hier alles over de update.

Lees verder na de aankondiging.

Android 13 is beschikbaar voor de OnePlus 10T in Europa

Aftrekken Android 13 begon op OnePlus 10T. Eerder deze week dook de update op in andere delen van de wereld en nu is Europa aan de beurt. Op het online communityforum voor Oneplus Veel 10T-gebruikers geven aan de update te kunnen downloaden. We hebben echter nog geen berichten gedetecteerd of ontvangen van Nederlandse of Belgische gebruikers die de nieuwe software hebben geïnstalleerd.

Om te controleren of de update gereed is, doe je het volgende: Ga naar de app Instellingen op je 10T en open het menu Systeem. Selecteer hier Software-updates. Wanneer de update gereed is, kun je Android 13 eenvoudig vanuit dit menu installeren.

Bron: OnePlus-gemeenschap

Android 13 met zuurstof OS 13

Hoewel de Android-update “slechts” 194 MB groot is, brengt deze nog steeds veel veranderingen met zich mee. Android 13 geeft je meer controle over kleur en maatwerk, verbetert de privacy- en beveiligingsinstellingen en je kunt onder andere kiezen welke app je in welke taal gebruikt.

Naast de nieuwe Android-versie brengt de update ook een nieuwe skin, namelijk OxygenOS 13. Hiermee finetunt OnePlus het besturingssysteem en zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd. Denk aan een moderner design, een verbeterde “Zen-modus” om je te isoleren van notificaties en notificaties, en een uitgebreider Always-On-display.

Meer over de OnePlus 10T

De OnePlus 10T Het is het verfijnde model en de duurste versie van de Oneplus 10Pro. Het wordt sneller verzonden en heeft een snellere chip. Bij Android-planeet We waren erg enthousiast over de smartphone en hebben hem natuurlijk uitgebreid getest. nieuwsgierig? Controleer vervolgens bestanden Een uitgebreide schriftelijke review van de OnePlus 10T Of bekijk onderstaande video.

De 10T is niet de beste smartphone die OnePlus ooit heeft gelanceerd, en ook niet het meest complete toestel dat je voor €699 kunt kopen. Dat gezegd hebbende, we zijn overwegend positief over de 10T, zij het een minder uitgebreide dan de 10 Pro en vlaggenschepen van andere merken.

Het toestel is zeer krachtig, het scherm is uitstekend, de batterij gaat lang mee en het opladen gaat razendsnel. Daarom is de 10T vooral interessant als je op zoek bent naar echte kracht en kunt leven met de beperkingen van het toestel.

Zo zijn de camera’s niet bijzonder, kun je niet draadloos opladen en is de uitgelichte alert slider verdwenen. Ook het programma laat gemengde gevoelens achter. OnePlus laat echter zien dat het weet hoe het een mooie high-end smartphone moet maken die geen jackpot kost, ook al heeft het bedrijf zijn charme nu een beetje verloren.

OnePlus 10T: dit zijn de 9 dingen die je moet weten

Meer over Android 13

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *