Avontuur laat een kerstevenement op spelers vallen

Voordat hij op vakantie ging, heeft Moonton een nieuwe update uitgebracht in Mobile Legends: Adventure, waarmee spelers een kerstevenement krijgen. Dit is de grootste update die het bedrijf ooit voor de game heeft gemaakt, met een heleboel nieuwe kerstskins in de unieke manga-kunststijl van de game, samen met vakantiebeloningen en bonussen. Als je het nog niet hebt kunnen spelen, kun je het spel gratis krijgen via de Apple App Store en de Google Play Store. Hier zijn de volledige details over wat u verwacht van dit evenement, aangezien het de komende week of zo zal plaatsvinden.

De feestdagen hebben een nieuw avontuur dat je kunt claimen, met dank aan Moonton.

Alleen omdat het Kerstmis is, betekent niet dat het vechten moet stoppen, en de komst van de winter brengt meerdere speciale evenementen, unieke skins voor kerstpersonages en een gloednieuw baasmonster met zich mee dat voor een beperkte tijd het spel binnenkomt – de machtige Yeti! Om hun kansen op het scoren van een geweldige schat te vergroten, kunnen spelers één keer per dag tegen de Yeti vechten tijdens het kerstevenement dat loopt van 18 december tot 31 december. In deze ‘Icy Brawl’ geldt dat hoe meer schade wordt toegebracht aan de Yeti, hoe beter de beloningen van de spelers ervoor terugkrijgen. Spelers kunnen ook elke dag van de vakantieperiode inloggen om sneeuwballen te verzamelen en hun ‘Sneeuwballengevecht’-kerstschattenjacht te starten. Tijdens het sneeuwballengevecht kunnen spelers sneeuwballen ruilen voor een kans om een ​​kaart om te draaien en de onderliggende prijs te claimen. Meer dan 13 verschillende helden wachten om geclaimd te worden in de Snowball Fight-pool, samen met duizenden beloningen!

Icy Brawl en Snowball Fight zijn slechts een greep uit de ongelooflijke vakantie-evenementen die Mobiel Legendes: Adventure heeft in petto voor zijn spelers. Tijdens de kerstperiode kunnen spelers elke dag inloggen en deelnemen aan een reeks activiteiten om ongelooflijke geschenken te verdienen, variërend van exclusieve avatar-randen voor de feestdagen en medailles tot de epische held Lunox. Het vakantiethema gaat verder met in de tijd beperkte kerstskins die beschikbaar zijn voor de helden Lunox, Freya, Claude en Sabre om uit de winkel te halen. Deze seizoensgebonden skins zijn ontworpen in de kenmerkende mangakunststijl van de game die gevuld is met details, kleur en persoonlijkheid, zodat ze perfect naast elkaar passen. Mobiel Legendes: Adventure’s 70+ helden.

Het kerstevenement is de nieuwste toevoeging aan Mobiel Legendes Avontuur, waarvan miljoenen spelers hebben genoten sinds de lancering in 2019. Dankzij de inactieve gameplay-mechanica van de game kunnen spelers slechts 10 minuten per dag spelen met een gameplay-systeem dat is ontworpen om alle spelers de kans te geven om geniet van een legendarisch avontuur, of ze nu vrije tijd hebben of niet – en word zelfs beloond voor het inloggen! Spelers kunnen een team dappere avonturiers uit verschillende klassen samenstellen en de strijd aangaan met machtige monsters, allemaal vanuit het comfort van hun mobiel.

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige Games Editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kan praten over strips, televisie, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, je genade te zijn op Overwatch, willekeurige coole muziek aan te bevelen en gaat schurken in D & D. Hij geniet ook van honderden andere geeky dingen die niet in een enkele alinea kunnen worden behandeld. Volg @TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en mijmeringen.

twitter facebook vierkant Instagram envelop

READ  Alles wat je moet weten over de nieuwe mobiele game gelanceerd door NASCAR Giants Chip Ganassi Racing
Written By
More from Eda Greene

‘Genshin Impact’, de gratis RPG die de wereld overneemt

Als je nog nooit van gehoord hebt Genshin Impact, is het waarschijnlijk...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *