Downloaden: Samsung Galaxy S21-achtergronden zijn voortijdig gelekt

De achtergronden van de Samsung Galaxy S21-serie liggen al op straat. Het ontwerp is herkenbaar ten opzichte van vorig jaar. U kunt de achtergronden nu downloaden vanuit een Google Drive-map.

Samsung Galaxy S21-achtergronden

Het gerucht gaat dat de Samsung Galaxy S21 op 14 januari 2021 wordt gepresenteerd, en dat is een maand eerder dan we van Samsung gewend zijn. nu de lancering een maand is uitgesteld, merken we ook dat de geruchtenmolen al eerder op volle toeren draait. Dit keer zijn de officiële achtergronden van de S21-serie al uitgelekt.

Wie zich de officiële achtergronden van de S20 herinnert, ziet direct de overeenkomsten. We zien zowel lichte als donkere achtergronden, elk met een dessin met een abstracte vorm in pastelkleuren. Een Google Drive-map bevat 12 achtergronden en zes geanimeerde achtergronden voor het vergrendelingsscherm. Vier van de wallpapers zijn ook speciaal geoptimaliseerd voor Samsung DeX, de desktopomgeving van Samsung.

De wallpapers zijn gelekt door een grote Samsung-fan en muzikant met de naam Rydah. Via deze link krijg je toegang tot zijn Google Drive-map waar je een zip-bestand vindt waarmee je alle achtergronden in één keer kunt downloaden.

Download de achtergronden uit de Google Drive-map voor de hoogste kwaliteit

Dit weten we van de S21-serie

Inmiddels is er bijna alles gelekt over de S21-serie van Samsung. Afgelopen week kregen we voor het eerst prijzen te zien en ook de specificaties zijn bekend. Onlangs raakte bekend dat de digitale assistent Bixby mogelijk van het homescherm op de S21-serie verdwijnt en ook is er een hands-on video gelekt van de toestellen. Hier op Androidworld werd onlangs aangekondigd dat de Samsung Galaxy S21 Ultra de telefoon is waar je het meest naar uitkijkt in 2021.

READ  iOS 14.2 is nu beschikbaar om te downloaden met nieuwe emoji, achtergronden en meer

More from Madison Garrett

Duvall krijgt Braves ‘tweede drie-homer-wedstrijd op rij

Duvall evenaarde de drie-homer inspanning van Marcell Ozuna op dinsdag, toen hij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *