Axiom Verge 2 wordt vandaag gelanceerd op Switch, pc en PS4

en zo, Axioma Verge 2 Het komt vandaag aan voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Windows-pc.

Tom Happ’s langverwachte vervolg op het populaire Metroidvania 2015 zal woensdag beschikbaar zijn in de Nintendo eShop, PlayStation Store en Epic Games Store. Axioma Maagd 2 Het ging in première tijdens de Indie World-show van woensdag met een nieuwe trailer (hierboven).

aanvankelijk Axioma VergeHet personage van de speler is een onderzoeker genaamd Trace, die ontwaakt uit een laboratoriumongeval in een buitenaardse wereld. Als Trace onderzoekt de speler een defecte scène en repareert hij code om zijn voortgang door elk niveau voort te zetten.

Axioma Maagd 2 Het werd aangekondigd tijdens een Indie World-presentatie in 2019 en zou in het najaar van 2020 worden gelanceerd. Het is echter twee keer uitgesteld, meest recentelijk in mei, en kreeg een lanceringsperiode voor het derde kwartaal van dit jaar.

Hub blijft grotendeels de enige ontwikkelaar van het project. Het kostte hem vijf jaar om de eerste eruit te krijgen Axioma Verge. Het was een PlayStation 4-game toen het in 2015 werd gelanceerd en werd later geport naar de Wii U in 2016 en vervolgens naar Switch in 2017.

In 2017 verscheen een documentaire over de eerste game; Hap maakte het gratis om te kijken via IGN Terug in mei.

READ  Roadmap en patchgrootte van Call of Duty seizoen 6 onthuld
Written By
More from Max Mcgee

Aishwarya Rai Bachchan, die COVID-19 heeft, verhuisde van huisisolatie naar ziekenhuis

Aishwarya Rai Bachchan gefotografeerd in Mumbai. Hoogtepunten Big B en Abhishek worden...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *