Een atomair hart zou meerdere doelen hebben op basis van morele keuze

Volgens het ontwikkelingsteam van Mundfish zal de bizarre FPS Atomic Heart uit het Sovjettijdperk twee speelbare eindes hebben.

eerder gespot wccftechMundfish bevestigde dat Atomic Heart twee verschillende eindes zal bevatten in de recent bijgewerkte FAQ-sectie van het officiële Discord-kanaal van de game. Volgens de ontwikkelaar wordt het einde dat de speler krijgt gespeeld op basis van een eerdere morele beslissing die hij neemt.

De FAQ zegt: “We hebben tegen het einde een belangrijke morele keuze in de handen van de speler gelegd, omdat we de community willen laten debatteren en discussiëren over de onderwerpen die we in het verhaal hebben gestopt. We willen dat je je eigen conclusies trekt en maak je eigen beslissing, en laat je niet beïnvloeden door krachten van bovenaf.”

Het team heeft om voor de hand liggende redenen vermeden details te geven over de resolutie, maar het lijkt erop dat het een zekere mate van herspeelbaarheid kan bieden. Mundfish dringt er echter op aan dat Atomic Heart niet als een RPG zal worden gespeeld, maar in plaats daarvan een first-person shooter is met een “strikt lineair plot” waar “men geen ongelooflijke variëteit mag verwachten”.

Daarnaast geeft de FAQ fans ook een update over het ontwikkelingsproces van Atomic Heart. Mondvich zei dat de game zijn voltooiing nadert en zich nu “in de fase van polijsten en eindmontage” bevindt.

Hoewel het einde nabij is, is de ontwikkelaar terughoudend om het nieuws te delen over wanneer het Atomic Heart zal worden uitgebracht. “Over het algemeen kunnen we je op dit moment niet de releasedatum vertellen vanwege een miljoen nuances, van factoren buiten onze controle (de lokalisatie van het spel naar andere talen), tot de stemming en sfeer binnen het team, wat duidelijk zou zijn erger als het uiteindelijk moest”, zegt Mondvich om deze datum te wijzigen.

READ  Pooja Hegde's eerste blik van Most Eligible Bachelor: Akhil Akkineni-fans plagen Samantha Akkineni voor haar regressieve commentaar

Voor degenen die het verhaal nog niet hebben gevolgd, bekijk de demovideo van Atomic Heart om meer te weten te komen over wat er gebeurt in de vreemde en prachtige nucleaire dystopische wereld van de game. En hoewel we geen releasedatum hebben, weten we dat Atomic Heart vanaf dag één gratis zal zijn op Xbox Game Pass. Wanneer het wordt uitgebracht, kunt u profiteren van de geweldige fotomodus.

Jared Moore, een freelance schrijver voor IGN, heeft, na de release van de trailer voor Atomic Heart, een nieuwe angst voor bloedklauwen. je kunt het volgen Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason

Shilpa Shetty inspireert me enorm, zegt Dil Toh Happy Hai Ji-acteur Donal Bisht in exclusieve chat

Model-gedraaide actrice Donal Bisht staat bekend om het uitbeelden van de rol...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *