Ayaka en Shenhe van Genshin Impact completeren beide de top drie

Genshin Impact Ayaka- en Shenhe-banners uit versie 3.5 namen Nahida en Yoimiya over bij het bekijken van schattingen van de bruto-omzet. Het is al een tijdje geleden dat er twee Cryo-personages beschikbaar waren in de anime, dus spelers hebben duidelijk zoveel mogelijk uitgecheckt om te voorkomen dat ze deze keer iets missen. Het helpt ook dat wapenbanners krachtige opties bieden, samen met karakterbanners.

Dit was Ayaka’s tweede nieuwe poging, en hoewel het vrij lang duurde in 2.7, hebben veel spelers misschien gemist. Ze is nog steeds een hooggeplaatst personage in de meeste Genshin Impact-niveaulijsten en een van Cryo’s beste DPS-hoofdkeuzes voor Freeze-squadrons.

Shenhe is meer gespecialiseerd omdat het strikt als Cryo-ondersteuning wordt gebruikt, maar dit was het perfecte moment om haar aan te trekken – vooral als je al een Ayaka en/of Ganyu hebt en een aanzienlijke schadeboost nodig hebt.

Qua wapens zijn zowel het Mistplitter Reforged-zwaard als de Calamity Queller-polearm geweldige opties voor een aantal andere personages dan de twee op de hoofdstreamers.

Met al het gebodene zou het geen verrassing moeten zijn dat Nahida en Yuemiya uit de top drie vielen.

Bovenstaande cijfers komen uit Genshin-laboratorium – Een website die gegevens verzamelt uit de Chinese App Store om verkoopschattingen te krijgen van het bestedingspatroon van dit grote deel van de Jinshin-gemeenschap.

Ayaka en Shinhee slaagden erin om ongeveer $ 34.477.590 (£ 27.674.471) binnen te halen en eindigden op de vierde plaats met Nahida en Yuemiya.

Genshin Impact versie 3.6 is gelanceerd, dus als je de Nahid-lanceringsbanner hebt gemist, heb je nu de kans om hem naast Nilou te krijgen tijdens de eerste herstarts in de eerste helft van deze update.

READ  Remedy en Rockstar Games kondigen Max Payne 1 en 2 Remake aan voor pc, PS5 en Xbox Series X

Written By
More from Max Mcgee
Call of Duty 2022-teasers op Modern Warfare 2 onthullen
De nieuwe Call of Duty 2022 van de makers van de FPS-serie...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *