Buccanyar voegt de pc-versie toe: Gematsu

Uitgever SUCCESS Corporation en ontwikkelaar Studio Saizensan zullen het uitbrengen Buccanear via pc stoom op 20 april naast de eerder aangekondigde PlayStation 4- en Switch-versies. De pc-versie ondersteunt alleen de taalopties Japans, Koreaans en Chinees (traditioneel en vereenvoudigd), terwijl de PlayStation 4- en Switch-versies ook Engels ondersteunen.

Hieronder is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina:

op

Laten we zeilen. Vaar naar de blauwe zee van avontuur.

De game bestaat uit twee hoofdonderdelen: de reismodus waarin spelers hun eigen schip besturen met AI-katten (bemanningsleden) om op avontuur te gaan en andere schepen en zeemonsters te bevechten, en de havenmodus waarin spelers hun schip aanpassen en bemanningsleden vervangen, middelen uitwisselen verkregen door gevechten om geld.

De vliegmodus is het belangrijkste onderdeel van de actie, en onder de vliegroutes (stadia) die een voor een verschijnen naarmate het scenario vordert en wordt overwonnen, bevinden zich enkele neveninhoud van de fasen, zoals de vijandelijke modus, verdiende beloningen en ” jacht op katten” om nieuwe kattenbemanningsleden te vinden. Ze worden automatisch gegenereerd in willekeurige groepen.

Bovendien kun je in de havenmodus bemanningsleden inhuren en je schip aanpassen. Matrozen zijn verfijnde katten en andere schattige dieren. Ze zullen betrouwbaar zijn (?). Ze zullen uw ondergeschikten worden. Katten hebben verschillende vormen en persoonlijkheden, afhankelijk van hun type.

Je kunt commando’s geven aan de bemanningskatten om de controle over het schip over te nemen en verder te gaan in de strijd.

Belangrijkste kenmerken

  • praktisch – Voor dit programma is een console vereist.
  • Via combo’s kunnen meer dan 100 scheepsstijlen worden geselecteerd – U kunt een schip naar keuze maken. Richt je op het sterkste schip door wapens te combineren om uit te rusten en kittens om te bemannen.
  • Bemanningskatten worden automatisch aangemaakt – Bemanningskatten worden automatisch gegenereerd uit 60 verschillende kattenrassen.
  • De lengte van het script is meer dan 30 uur – Het hoofdscenario duurt meer dan 30 uur. Ontdek de waarheid in de wereld van de blauwe zee.
  • In de uiteindelijke inhoud sluiten gebruikers zich aan bij gilden en nemen ze het tegen elkaar op in de ranglijst – Na het wissen van het scenario zullen gebruikers lid worden van een bepaald gilde en vechten in de ranglijst. Alleen de gilden die de ranglijst hebben gewonnen, mogen het gebied betreden.
READ  Hier is een complete roguelike over voorraadbeheer
Written By
More from Aubrey Mason
De regisseur van Overwatch 2 bevestigt wat we al wisten: “identificatie” is niet zo belangrijk
Overwatch 2-gamedirecteur Aaron Keller heeft de laatste tijd iets geweldigs gedaan: praten...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *