Babylon’s Fall bevat de uitrusting en emotes van Final Fantasy XIV

Het visuele ontwerp van de opkomende samenwerkingsheld Babylon’s Fall heeft om een ​​aantal redenen tot conversaties geleid, waarbij het logge olieverffilter het grootste punt van kritiek was. Deze kant was al tot op zekere hoogte gericht, hoewel het spel nog steeds erg verschillend is in zijn esthetiek. Veel spelers die hebben deelgenomen aan playtest gesloten Voor Babylon’s Fall merkten ze iets vreemds op aan het uiterlijk van hun personages: sommigen van hen leken Final Fantasy-pantsers te dragen.

bedankt voor de officiële toespraak Van Babylon’s Fall Square Enix-uitgever weten we nu dat dit opzettelijk is. Tijdens de vroege ontwikkelingsfasen van Babylon’s Fall trok het spel de aandacht van Final Fantasy XIV-regisseur Naoki Yoshida. Hij wilde de uitrusting in de nieuwe game verrijken met zoveel mogelijk opties, omdat, in zijn woorden, “een hack-and-slash-game interessanter is als er veel items en apparatuur beschikbaar zijn.” Een aantal activa werden vervolgens overgezet van Final Fantasy XIV naar Babylon’s Fall, na visuele veranderingen om het beter te laten passen in de nieuwe spelvormende wereld van Plarium.

De oorsprong van Final Fantasy XIV zal in de herfst van Babylon blijven wanneer het officieel wordt gelanceerd. Tot nu toe lijkt er geen verhalend verband te zijn tussen de twee games, dus deze activaruil is slechts een kleine trivia voor game-ontwikkeling die door Square Enix-fans moet worden gewaardeerd.

READ  Apple haalt duizenden games uit zijn Chinese App Store - One More Thing
Written By
More from Aubrey Mason
Het Witte Huis richt zich op Fauci omdat hij het niet eens is met Trump over het virus
In een verklaring zaterdag vertelde een functionaris van het Witte Huis aan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *