Grijp deze supersnelle Acer Nitro KG272 165Hz gamingmonitor-uitverkoop vroeg deze Black Friday

Als u op zoek bent naar Black Friday-gamingmonitordeals, is de Acer Nitro KG272 27″ 165Hz misschien wel een van de beste budgetaankopen die u de komende dagen zult ontdekken, waarbij ebuyer.com alleen de snelle monitor aanbiedt £ 159,99, lager dan £ 229,98, waardoor u £ 69,99 bespaart.

Dit is een van de goedkoopste prijzen die we tot nu toe hebben gezien voor een Acer Nitro, en als je onlangs hebt geïnvesteerd in een van de beste gaming-pc’s of Black Friday-gamingdeals, kan deze monitor van pas komen om het beste gevoel te krijgen voor je gamen. Omdat deze monitor een responstijd van 165 Hz en 0,5 ms ondersteunt, krijg je meer responsieve games dan de meeste andere monitoren.

Ben Terriër

Hallo, ik ben de GameMe-nieuwseditor. Ik werk sinds 2013 in de gamesindustrie, nadat ik afstudeerde aan de Bournemouth University met een graad in multimediajournalistiek. Sindsdien heb ik voor PlayStation Official Magazine gewerkt als stafschrijver en game-editor, en ook voor Xbox Official Magazine, Edge, PC Gamer, GamesMaster, PC Games N en meer. Als ik niet zeur dat ik in elkaar geslagen ben in FIFA en Warzone, schrijf ik nieuws, functies en recensies voor deze geweldige site.

READ  Super Squad vervroegd uitgebracht voor pc

Written By
More from Max Mcgee
Deze Pokémon Fan Game is letterlijk van de lijn gemaakt
Je hebt net een half uur op een grappige manier gespeeld, kies...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *