Babylon’s Fall-demo beschikbaar op 25 februari op PlayStation أجهزة

Volgens de officiële Square Enix-stream zullen de PlayStation 4- en PlayStation 5-demo voor Babylon’s fall op 25 februari beschikbaar zijn. Japanse studio PlatinumGames Inc. De nieuwe multiplayer role-playing game.

De demo zal een tutorial-modus bevatten, evenals zowel single- als co-op-play, waarmee maximaal vier mensen het spel samen kunnen spelen. Bovendien kan het demo-opslagbestand worden verplaatst naar de volledige game wanneer deze op 3 maart wordt uitgebracht. Vroege toegang tot de game loopt naar verwachting tot 28 februari tot de release voor degenen die de Digital Deluxe en Collector’s Edition hebben geboekt. Volgens een volledige vertaling uit de evenementenstroom.

Net als bij andere games die doorlopende content bieden, wordt de live-servicegame op seizoensbasis geüpdatet en biedt deze een betaalde “Premium Battle Pass” die kan worden gebruikt om Exclusieve in-game content. De Battle Pass “Eternal Giant Tower” zal een van de gratis content zijn die in seizoen 1 wordt aangeboden. We zullen onze kalenders nog eens goed moeten controleren, maar we denken dat ons schema voor 25 februari al overvol kan zijn, en een spelrijm met “shmelden fetch” kan al dan niet de boosdoener zijn.

READ  Wat zijn de hedendaagse universiteitsvoetbalwedstrijden? Wedstrijden om naar te kijken

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *