Baldur's Gate 3-spelers zijn dol op de “meeste OP”-prestatie in het spel

Baldur's Gate 3-spelers zijn dol op de “meeste OP”-prestatie in het spel
Liam wel

Baldur's Gate 3-spelers hebben hun liefde geuit voor de “meeste OP”-prestatie in de hele game, waardoor hun team enorme voordelen krijgt wanneer de strijd begint.

Baldur's Gate 3 van Larian Studio was niets anders dan een absoluut succes voor de ontwikkelaars. De RPG kreeg zowel kritisch als sociaal veel bijval, waarbij de game uiteindelijk Game of the Year won bij de Game Awards 2023.

Met een breed scala aan opties kunnen spelers hun eigen unieke pad volgen tijdens het spelen van het spel, waardoor ze echt de vrijheid krijgen die een sandbox biedt. Of ze er al dan niet voor kiezen om goede, slechte, nobele of sluwe bedriegers te zijn, ligt volledig in de handen van de speler.

Artikel gaat verder na advertentie

Hetzelfde kan gezegd worden over de gevechten in de game, waarbij spelers kunnen kiezen hoe ze elke ontmoeting benaderen. Soms betekent dit dat je gevechten helemaal moet vermijden, maar als het erop aankomt, worden Baldur's Gate 3-spelers verliefd op deze prestatie.

BG3-spelers zijn verliefd geworden op de waarschuwingsfunctie

Wanneer de strijd begint in Baldur's Gate 3, moeten alle deelnemende entiteiten aan het initiatief deelnemen. Initiatief bepaalt de speelvolgorde in gevechten, wat betekent dat het erg belangrijk is om een ​​hoog initiatief te hebben om de eerste aanval uit te voeren.

Artikel gaat verder na advertentie

Dit is waar Alert prestatie Het wordt van kracht omdat het initiatief een bonus van +5 toekent en voorkomt dat u verrast wordt. Dit is ongelooflijk handig als je tegenover tegenstanders staat, omdat je altijd als eerste je zegje hebt.

“Het ‘nudge’ zou het allerbelangrijkste moeten zijn”, zei iemand beweerde een Reddit-gebruiker.

“Het is geweldig en het is mijn favoriete prestatie. Ik kies het ook altijd in reguliere DnD als mijn karakter nerveus, angstig of een bange kat is. Een ander was het daarmee eens.

Artikel gaat verder na advertentie

Anderen gewezen Dat, aangezien Baldur's Gate een D4 voor initiatief gebruikt, de +5 bonus meer welkom is.

“Het is verfijnder in BG3, omdat het initiatief wordt gerold met een d4 in plaats van een d20.”

Met een overvloed aan functies om uit te kiezen tijdens het spelen van Baldur's Gate 3, kan het voor een speler veel zijn om te kiezen, en gelukkig is Alert altijd een geweldige optie voor iedereen die het niet zeker weet.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *