Mega Man heeft een nieuw spiritueel vervolg beschikbaar om nu te spelen

Mega Man heeft een nieuw spiritueel vervolg beschikbaar om nu te spelen

Volgende stoomfestival 2024 begint met een aantal fantastische games, waarmee je een hele reeks aankomende releases gratis kunt spelen. Fans van platformgames moeten Berserk Boy dus in hun lijst opnemen. Als je een fan bent van oude platformgames, vooral Mega Man, en iets soepels, snels en met geweldig geluid wilt, dan is dit de game voor jou. Er zit ook een beetje Sonic Mania en Shovel Knight in, aangezien herinterpretaties van klassieke genres blijven bewijzen dat ontwikkelaars ze opnieuw kunnen uitvinden.

Berserk Boy is al een geweldig platformspel en is nog niet uitgebracht. Ik heb de Steam Next Fest-demo gespeeld en ik wil je vertellen waarom jij dat ook zou moeten doen. Als je iemand bent die is opgegroeid op de oude SNES- en Genesis-consoles of je weg kent in moderne interpretaties van het genre zoals The Messenger, Sonic Mania, Shovel Knight en zelfs mensen als Metroid, dan is dit een spel voor jou. Dat klopt, Berserk Boy bevat voor de goede orde enkele Metroidvania-elementen.

Vergelijkbaar met hoe je onderweg verschillende baaskrachten gebruikt in Mega Man, laat Berserk Boy je onderweg tussen meerdere items kiezen, waarbij Lightning centraal staat in de Steam Next Fest-demo. Het is snel, soepel en levendig en het is heel gemakkelijk om verdwaald te raken in de emoties. Ik ben dol op de presentatie en ik merkte dat ik streepjes aan elkaar rijgde om deze prachtige combinatie van gevechten en platformactie in één game te creëren.

Hoewel Mega Man de voor de hand liggende vergelijking is, is de muziek van Berserk Boy ook het vermelden waard. Alleen al vanaf de demo zit deze boordevol geweldige muziek, waarbij Sonic Mania en TMNT Shredder's Revenge-hoofdcomponist Tee Lopes de nummers schrijven. Dit alleen al zou je moeten vertellen waar Berserk Boy over gaat; Ter ere van de retro-invloeden uit het verleden en deze verbeterd voor de moderne tijd.

READ  Tarisland is aangekondigd voor zowel pc als mobiel

Ik ben erg opgewonden om te zien wat BerserkBoy Games terug heeft met hun eerste titel, dus als je een fan bent van retro-geïnspireerde platformgames, moet je deze eens proberen.

Je kunt de demo voor Berserk Boy vinden hier Tijdens Steam Next Fest wordt de volledige game uitgebracht op woensdag 6 maart 2024.

Als je op zoek bent naar meer: ​​we hebben alles wat je moet weten over de beste Metroidvania- en actie-avonturengames die momenteel beschikbaar zijn op pc, en die je na de Berserk Boy-demo bezig zullen houden.

U kunt ons ook volgen op Google Nieuws voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of de PCGN Deals Tracker gebruiken om aanbiedingen te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *