Banana Mania krijgt Kazuma Kiryu van Yakuza

Het lijkt erop dat een strenge tekenfilmman in een mooi pak ongelukkig is om vast te zitten in een plastic bal.

schermafbeelding: Sega

giek, Jetset-radiooverhalenJe werd verkracht als het beste gastpersonage in Super Monkey Ball: Banana Mania. Sega maakte vanmorgen bekend dat Kazuma Kiryu, de voorlopige hoofdpersoon van yakuza Serie, Het zal ook speelbaar zijn Bij de volgende wedstrijd.

Kiryu is de vierde Sega-crossover die wordt geïntroduceerd Super Monkey Ball: Banana Mania, die worden gekenmerkt door de bovengenoemde kenmerken Jetset-radio tagger evenals Sonic en Tails Sonic de egel Roem. Het lijkt ook alsof elke gast zijn eigen unieke verzamelobjecten heeft in plaats van de alomtegenwoordige bananen: Beat grijpt spuitverf, Sonic en Tails grijpringen, en Kiryu doet dat. Meeldraden X.

Eerlijk gezegd is deze koppeling gewoon logisch. Super Monkey Ball En yakuza Ryu Ga Gotoku Studio wordt tenslotte behandeld en de populaire Sega-producer Toshihiro Nagoshi maakte naam met de eerste voordat hij doorging naar de laatste. Niet alleen dat, maar Super Monkey Ball Personages die eerder verschenen in yakuza Series als UFO catcher awards; Het is tijd om Kiryu de gunst terug te geven.

dit betekent niet Super Monkey Ball Crossovers werden natuurlijk niet getoond. Sonic verscheen eerder als speelbaar personage in 2019 Super Monkey Ball: Banana Blitz HD. Maar Bananen Manie Het voelt als een crossover-game die is ontworpen om de enorme breedte van populaire Sega-functies op dezelfde manier te vieren Sonic & All-Stars Racing getransformeerd, een beroemde kartracer uitgebracht in 2012.

Gelukkig is elk gastpersonage onthuld Super Monkey Ball: Banana Mania Tot nu toe kunnen ze worden ontgrendeld in het basisspel zonder dat er downloadbare content nodig is.

Hoewel Bananen Manie Het is technisch gezien een remake van de eerste drie consoleversies van de platforming-serie, bijgewerkte gameplay-mechanica en een geheel nieuwe verhaalmodus, waardoor de aankomende game meer lijkt dan een eenvoudige montage. Super Monkey Ball: Banana Mania Het wordt op 5 oktober gelanceerd op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch en Steam.

READ  Pakistaans hogerhuis neemt resolutie aan om de Kasjmirse separatist Geelani te prijzen
Written By
More from Aubrey Mason

Het lek van het Genshin-effect bevestigt de langverwachte functie

Nieuwe echtgenoot Jinshin-effect Op de een of andere manier hebben de lekken...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *