Bandai Namco kondigt Nintendo Switch- en pc-poorten aan voor Digimon World: Next Order, meerdere Digimon-games plagen nu “In the Pipeline”

Digimon-fans verheugen zich, want het lijkt erop dat Bandai Namco van plan is om in de nabije toekomst verschillende nieuwe Digimon-videogames uit te brengen, te beginnen met de Nintendo Switch- en pc-poorten. Digimon World: volgende ranglijst.

Digimon World: volgende ranglijst

De nieuwste inzending op de lange termijn Digimon Wereld Series – voor het eerst uitgebracht op de originele PlayStation in 1999 – Digimon World: volgende ranglijst Spelers worden geplaatst in de rol van hun keuze van twee helden, Yakuto en Shiki (respectievelijk de mannelijke en vrouwelijke versies van het hoofdpersonage), terwijl ze worden vervoerd naast hun niet-gekozen tegenhanger naar de digitale wereld.

Hoewel ze de hele Digimon-wereld beginnen te desinteresseeren naarmate ze ouder worden, worden ze bij het bereiken van de alternatieve dimensie opgewacht door hun voormalige partners.

Deze ontmoeting wordt echter al snel onderbroken door de aanhoudende pandemie van willekeurige Digimon die automatisch veranderen in roekeloze en destructieve Machinedramons, waarvan de effecten de digitale wereld volledig vernietigen.

Digimon World: volgende ranglijst

RPG-systeem gemengd met sim-mechanica, Digimon: de wereld van de volgende bestelling De gameplay haalt veel inspiratie uit de originele virtuele huisdierenspellen en spelers zorgen voor hun Digimon door ze te voeren, met ze te communiceren en zelfs hun ‘nest’ op te ruimen.

Natuurlijk, net als de originele games, is de kern van de game-trekking de gevechten, waarbij je Digimon vecht tegen verschillende tegenstanders in een actief strategisch vechtsysteem. Final Fantasy XII – De resultaten kunnen zo ver gaan dat ze de Digivoluties van uw partner beïnvloeden.

Digimon World: The Next Order via Bandai Namco Entertainment America YouTube

Oorspronkelijk eenvoudig uitgebracht Digimon World: volgende ranglijst Voor PlayStation Vita in 2016 zijn de aankomende game-poorten afhankelijk van de game-update Digimon World: volgende bestelling internationale editie, die in 2017 naar PlayStation 4 kwam.

READ  Royale High van Roblox won $ 1 miljoen om kanker te bestrijden

Deze release bevatte een aantal wijzigingen en nieuwe functies, waaronder de introductie van “Beginner Mode”, een implementatie van een lopende monteur en de toevoeging van verschillende nieuwe Digimon.

Digimon World: The Next Order via Bandai Namco Entertainment America YouTube

Op het moment van de release van 2017, Digimon World: The Next Order International Edition Het werd met gemengde reacties ontvangen.

De recensiescores van de game kwamen uiteindelijk uit op een gemiddelde van 68 op de Metacritic-recensie-aggregator, met veel kritiek erop gericht op de kwaliteit van de poort van de PlayStation Vita naar de PlayStation 4.

Sommige recensenten houden van Alyssa McCallon van DestructoidIk vond dat de grafische weergave van de game niet profiteerde van de hardware van de hoofdconsole.

Andere beoordelingen hebben een probleem met de gameplay gevonden, waarin staat dat: “onbewuste sleur” En de “Rommelig op bijna elk denkbaar niveau”

Digimon World: The Next Order via Bandai Namco Entertainment America YouTube

In die tijd had Digimon meer dan een decennium van zijn videogametitels behouden als een Japanse exclusieve titel, en veel fans vonden het een verademing om een ​​andere officieel vertaalde titel te bemachtigen.

zelfs als Digimon World: volgende ranglijst Sindsdien is het overschaduwd door de meest succesvolle en populaire Digimon: Cyberspeurder, Ongetwijfeld heeft de game zijn gewaardeerde volgers ontwikkeld.

Digimon World: The Next Order via Bandai Namco Entertainment America YouTube

Gelukkig zijn de “Digimon Drough” -jaren voorbij – en hadden ze niet op een beter moment kunnen komen, want samen met de aankondiging van de bovengenoemde poorten, onthulde Bandai Namco-gameproducent Digimon Kazumasa Jabu ook dat er momenteel “verschillende gameprojecten zijn waar Digimon in zit het maken.”

Op het moment van schrijven is het niet bekend welke vorm deze nieuwe Digimon-games kunnen aannemen.

Een van de geweldige dingen van Digimon-games is echter dat Bandai Namco het graag probeert.

Sommige spellen zoals Digimon Cyber ​​Soloth En de Digimon Wereld Het is een RPG en simulatie van huisdieren. De franchise heeft echter ook vermeldingen zoals: Digimon overleven, Een visuele roman die de horror beperkt en ontwikkeld is voor een volwassener publiek.

Het volstaat te zeggen dat welke methode Bandai Namco ook kiest, het op zijn minst interessant zal zijn.

Digimon World: The Next Order via Bandai Namco Entertainment America YouTube

Digimon World: The Next Order International Edition Op Nintendo Switch en pc op 22 februari 2023.

Written By
More from Max Mcgee
Humble Choice December 2020 bevat 14 games en een maand EA Play Pro
Het is weer een maand, wat betekent dat het tijd is om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *