Top 5 releases in 2021

Console naar pc en mobiele games: Top 5 releases om naar uit te kijken in 2021: Wat voor soort gamer je ook bent, het nieuwe jaar brengt een nieuwe kalender vol spannende releases voor het hele jaar. Maar met zoveel spellen om uit te kiezen, welke zou je dan kiezen? Om u te helpen er een te vinden, geven we u inzicht in enkele van de beste releases in 2021.

Pokemon Snap

Als je een fan bent van Pokémon-games, zul je blij zijn te weten dat Pokemon’s 25-jarig jubileum veel nieuwe releases heeft gekocht voor fans die er naar uitkijken. Een van hen is het leukst Pokemon Snap​ Dit is een remake van het traditionele spel dat voor het eerst werd uitgebracht op de Nintendo 64 en zal in 2021 een van de meest succesvolle Pokémon-spellen worden.

Doctor Who: de enige moordenaar

Hoewel het hele jaar door verschillende console- en pc-games worden aangekondigd, staan ​​er dit jaar verschillende mobiele games gepland. Een van de meest verwachte spellen is Doctor Who: de enige moordenaar​ Deze game biedt een verhaal met al je favoriete personages rechtstreeks op je telefoon waarvan je kunt genieten in het jaar 2021. Werk door het spel en los de puzzel op om het spel te veroveren en uiteindelijk alle verborgen geheimen te ontgrendelen. Doctor who Samenzwering. Dit is het perfecte spel dat je samen met andere spellen in huis kunt hebben, zoals bijvoorbeeld je favoriete casinospellen. In de pallets Zoals VegasSlotsOnlineEr zijn veel opties waaruit je kunt kiezen, van gokautomaten tot tafelspellen zoals roulette, blackjack en baccarat.

READ  Je kunt nu 10 uur Dragon Quest 11 gratis spelen op Steam

Van console tot computer en mobiele games


Mario Golf: Super Rush

Als je een fan bent van Mario-spellen, dan is golfslag met vrienden een spel waar je dol op zult zijn. Met de mogelijkheid om alleen of met je vrienden te spelen, is dit de perfecte manier om te golfen met alle Mushroom Kingdom-personages zonder ooit je huis te hoeven verlaten. Of je nu met de bewegingsbediening wilt spelen of ervoor kiest om met knoppen te spelen, er zijn verschillende manieren waarop je kunt genieten van het ultieme golfspel van 2021, online met vrienden of in de verhaalmodus.

Vragen en clank: hoe dan ook dissipatie

Als je een fan bent Ratel en gerinkel Games, de release van de nieuwe titel ergens in 2021 kon niet op een beter moment komen. Hoewel dit nog niet is aangekondigd, is het nieuw Ratel en gerinkel De game ziet eruit als een van de beste games. Hoewel deze game alleen beschikbaar is op PS5, is het een game die als nieuw erfpacht gaat dienen voor fans van deze old school. Hoewel er op dit moment niet veel wordt uitgebracht op het gebied van verhalen vertellen, zijn de bedieningselementen verbeterd om ervoor te zorgen dat dit een van de beste games in de serie is.


Zweinstein Legacy

De laatste game die ergens in 2021 uitkomt, is de Zweinstein Legacy​ Met de wereld van Potter tot leven gebracht op veel verschillende platforms, is dit de open-wereldgame waar elke Chief Potter dol op zal zijn. Leer spreuken, versla je monsters en wees de beste ooit in Potter’s Journey. Hoewel het even duurt voordat je de absolute beste wordt, zijn er verschillende manieren waarop je de open wereld kunt verkennen en Hogwarts op een geheel nieuwe manier kunt zien.

READ  Populaire pc-games worden gratis weggegeven

Wat voor soort speler je ook bent, er zullen dit jaar veel games worden gelanceerd en we zijn er zeker van dat je ze geweldig zult vinden. Ongeacht of je in de stemming bent om een ​​open-wereldgame te spelen of in de stemming bent voor wat multiplayer-rage, er zijn veel opties beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Welke van deze zou je als eerste kopen?

Written By
More from Max Mcgee

Dark Envoy lijkt een real-time RPG-mix te zijn tussen Firefly en Divinity: Original Sin

Toen we voor het laatst over Dark Envoy hoorden, hoefden we alleen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *