Bandai Namco lanceert Pac-Man Geo voor mobiel

Bandai Namco heeft nog een Pac-Man-game uitgebracht voor zijn 40e verjaardag, omdat je een nieuwe mobiele titel hebt Pac-Man Geo. Het werkt een beetje als een fitness-app en een beetje als een aantal van de GO-games die je tegenwoordig ziet worden gemaakt, dit is eigenlijk een manier voor jou om een ​​versie van Pac-Man voor jezelf te ontdekken en te spelen op de straten waar je leeft. . De game is nu beschikbaar in meer dan 170 regio’s, die je kunt downloaden via de Apple App Store of Google Play Store. Je kunt er hieronder meer over lezen en de nieuwste trailer bekijken voordat je de game speelt.

Loop rond in de wereld waarin je leeft en koop energizers waar je ook bent. Met dank aan Bandai Namco.

Door de straten van New York, Parijs, Tokio en daartussenin te verkennen via het Google Maps Platform, zal Pac-Man de wereld rondreizen en onderweg grote en kleine bezienswaardigheden bezoeken. Gebruikmakend van gedetailleerde kaarten van beroemde steden, Pac-Man Geo brengt klassieke Pac-Man-gameplay naar stadsplattegronden waar Pac-Man door het doolhof van stadsstraten navigeert met Inky, Blinky, Pinky en Clyde in de achtervolging. Krachtpellets zullen ook op de kaart worden geplaatst, waardoor Pac-Man de rollen van de vervelende geesten kan omdraaien.

Pac-Man Geo breekt het traditionele concept van het Pac-Man-doolhof en zorgt ervoor dat Pac-Man voor het eerst in zijn 40-jarige geschiedenis op echte locaties over de hele wereld kan worden gespeeld, “zegt Dennis Lee, Director of Brand Marketing bij Bandai Namco Entertainment America Inc. “Terwijl Pac-Man zijn 40ste verjaardag in 2020 blijft vieren, vindt Bandai Namco Entertainment steeds meer innovatieve en leuke manieren om nieuwe Pac-Man-ervaringen te creëren voor fans van jong en oud. spelen. We hopen Pac-Man Geo zal weer een voorbeeld zijn van een gedenkwaardige samenwerking met Google Maps en waar fans enorm van zullen genieten. “

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige Games Editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kan praten over strips, televisie, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, je genade te zijn op Overwatch, willekeurige coole muziek aan te bevelen en gaat schurken in D & D. Hij geniet ook van honderden andere nerdachtige dingen die niet in een enkele alinea kunnen worden behandeld. Volg @TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en mijmeringen.

twitter facebook vierkant Instagram envelop

READ  Download Google Earth Day-achtergronden voor Pixel-telefoons
Written By
More from Eda Greene
Hoe u uw YouTube-video’s kunt downloaden
Deze tutorial gaat over het downloaden van je YouTube-video’s. We zullen ons...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *