Het Smash Bros.-winscherm van Minecraft Steve ziet er NSFW uit, maar het is … prima

Minecraft hoofdpersoon Steve toegetreden Super Smash Bros.Ultimate‘s selectie met een patch op dinsdag. Smash Bros. fans op sociale media hebben gemerkt dat hij is begiftigd met een overwinningshouding die … blij je te zien, laten we zeggen.

Althans, dat is wat je smerige geile hondenhond perversert met je gootgeest Kiezen zien. Steve’s overwinningsscherm, een van de vier, is eigenlijk 100% onschuldig, dit is slechts een zeer opzettelijke framegrab die bedoeld is om Steve, eh, Randy te laten lijken. Hier is het hele ding:

Pas in de laatste zeshonderdste van een seconde lijkt het erop dat Steve dat is gaan alle C-3PO op ons. (Dit is nog vreemder als je bedenkt dat de animatie begint met het chownen van wat lijkt op, eh, gekookt rundvlees.)

Hier zullen we je helpen dit beter te begrijpen door er onnodig gedetailleerd doorheen te gaan alsof het de Zapruder-film is of zoiets.

In frame 1 zien we het vlees van Steve over zijn kruis zweven, maar we hebben nog geen tweede conclusies getrokken.
Afbeelding: Nintendo via Xenobia / YouTube

Alleen wanneer het onderste deel van de key graphic begint, ahem, stijgend geeft dit je een reden om te gniffelen.

Frame 2 voegt echter kleur toe en iemand (niet Jerry Falwell, Jr.) om naar te kijken.
Afbeelding: Nintendo via Xenobia / YouTube

En nu de rest van de reeks, frame voor frame.

Alex (evenals Zombie en Enderman) zet ook een tent op. Is het werkelijk nodig voor hen om hun handen terug te bewegen … en naar links … terug en naar links … zoals dit?

Echt grof gifje met Minecraft Alex die zijn handen beweegt om een ​​onzedelijke suggestie te doen dat hij iets onnatuurlijks doet

Afbeelding: Nintendo via JB Sprinkles / YouTube

Als je je zorgen maakt over de poses van het team, ontspan je. Die zijn allemaal ongevoelig voor zelfs het meest smerige bereik dat we kunnen bedenken.

Toch hebben we contact opgenomen met een Nintendo-vertegenwoordiger om te vragen of ze iets gaan veranderen. We zullen updaten als ze dit waardigheid geven met een reactie.

READ  Saints running game, verdediging kan QB helpen
More from Madison Garrett
Animal Crossing: New Horizons Update 1.10.0 patch-opmerkingen
Eerder deze week, Nintendo heeft een nieuwe update aangekondigd naar Animal Crossing:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *