Barsona’s 25-jarig jubileum gevierd door Atlas

Hoewel het voor sommigen misschien een nieuwe franchise lijkt, markeert vandaag (tenminste voor degenen in Japan op het moment van publicatie) het 25-jarig jubileum van de Persona-franchise. De serie, die begon als een spin-off van de Shin Megami Tensei-franchise, die ook werd ontwikkeld door Atlus, bracht het eerste deel uit, Openbaring: karakter, op 20 september 1996. Ter ere van de gelegenheid heeft Atlus er zelf voor gekozen om vanmiddag een bericht met fans te delen.

Vermeld op sociale media, het officiële Japanse account gewijd aan alles wat met de persoonlijkheid van mensen te maken heeft, tweette een foto met daarop Openbaring: karakter Samen met de originele releasedatum van de game. De tweet in kwestie erkende alleen dat het vandaag onze verjaardag is en bedankte fans voor hun voortdurende steun aan de hele franchise van de persoon. 25 jaar geleden Openbaring: karakter Het werd uitgebracht in Japan! “Toen werd het officiële Atlus West Twitter-account gedeeld met het westerse publiek.” Gelukkige verjaardag van de Persona-serie! “

Hoewel dit jubileum een ​​grote gelegenheid is voor de Persona-serie, bevat het grotere nieuws in verband met de franchise iets dat Atlus nog niet heeft aangekondigd. Eerder deze zomer bespotte Atlas het Je begint speciale advertenties te maken Gerelateerd aan de Persona-serie die in september van dit jaar begint. Op dit moment moet die aankondiging nog komen, hoewel sommige fans de indruk hebben dat dit later deze week kan gebeuren. Met name 20 september is toevallig De dag dat veel mensen over hun agenda zweefden Gewoon omdat ze in lijn zijn met de verjaardag van het originele spel. Hoewel we op dit gebied duidelijk nog niets van Atlus hebben gehoord, heeft de studio misschien iets nieuws te delen voordat de dag voorbij is.

Als het gaat om je eigen geschiedenis met de Persona-serie, ben jij dan iemand die deze franchise al vanaf het begin speelt? Of ben je er in plaats daarvan iets later in gesprongen met een invoer zoals Persoon 3En Persoon 4, of Persoon 5? Laat het me weten hieronder in de reacties of stuur me een bericht op Twitter op Betrouwbaar laat me weten.

READ  De eerste iPhone 13-pre-orders worden nu verzonden vóór de release van vrijdag
Written By
More from Lesley Curry
Apple Security Fix betekent dat het tijd is om uw apparaten bij te werken
Foto​ Josh Edelson / Stringer ​Getty-afbeeldingen​ Een nieuw uitgebrachte collectie van Beveiligingsoplossingen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *