Battlefield 2042 3.1 corrigeert hitregistratie, optimalisatienauwkeurigheid en robothond-nerfs

Battlefield 2042 krijgt voor de feestdagen een laatste grote update, met een breed scala aan fixes en balanswijzigingen om de game te verbeteren. Update 3.1 bevat verbeteringen aan het scoren, evenals balanswijzigingen voor terugslag en kogelverspreiding, en een uitgebreide nerf voor de Ranger-robot. (Ik denk dat hij een slechte jongen was.)

Er zullen “verbeteringen zijn in de opnameconsistentie van kogels”, zoals: Notities bijwerken Uitleg, al zullen we moeten wachten op de uitrol van de update om te zien hoe dit in de praktijk werkt. De ontwikkelaars merkten ook op dat “het effectieve gevechtsbereik en de algehele gezondheid van Ranger zijn afgenomen”, dus verwacht dat de aanvallende bot vanaf hier minder effectief zal zijn.

De grote veranderingen in balans zijn voor terugslag en spreiding – kortom, vanaf hier zouden wapens over de hele linie iets nauwkeuriger moeten zijn. De nauwkeurigheid zal sneller verslechteren bij het gebruik van kruisvuur, maar “het duurt nu iets langer voordat wapens extreem onnauwkeurig worden bij continu vuur.” Ontwikkelaars zeggen dat er ook “extreme sprongen in terugslag” zijn gemaakt voor de AK24, LCMG, PKP-BP, SFAR-M GL en PP-29.

De nauwkeurigheid van het schieten op de heup van de machinepistolen is verbeterd en de verspreiding en terugslag van de LMG’s zijn ook verminderd. Er zijn ook “extra verbeteringen voor terugslagcontrole voor alle wapens, meer specifiek automatische wapens”. Als je voelt dat je doel na 3,1 punten verbetert, dan zijn daar redenen genoeg voor.

Update 3.1 wordt op 9 december om 12.00 uur PST/3AM EDT/8AM GMT voor alle platforms uitgebracht. Bekijk nu onze gids voor de beste Battlefield 2042-wapens, en voor meer FPS-games kun je deze link volgen.

READ  Spelvoorbeeld: Hot Wheels Unleashed (pc)

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Battlefield 2042 3.1 corrigeert scores, optimalisatienauwkeurigheid en nerfs de robo-dog”, “type”: “news”, “category” : “battlefield- 2042”}, “user”: {“loginstatus: false}”, “game”: {“publisher”: “EA”, “genre”: “FPS”, “title”: “Battlefield 2042”, Genres:[“FPS”,”esports”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Paradox is “blij met de voortgang” in Bloodlines 2, maar wil niet onthullen wie het doet
Via de Q&A-sectie van Paradox Interactief Q3 tussentijds rapportThe Vampire Theme: The...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *