Battlefield 2042 open beta is nu beschikbaar voor pre-download, hoewel het nog steeds op..

Spelers die Battlefield 2042 willen gaan gebruiken, kunnen vanaf vandaag de bètaversie van de game downloaden, zodat ze vrijdag meteen aan de slag kunnen.

Degenen die willen deelnemen aan Battlefield 2042 Open Beta kunnen enkele problemen tegenkomen bij het preloaden op de EA Desktop-, PlayStation- of Xbox-app.

Voorheen was er een probleem met het voorladen van Origin, maar dit is opgelost door DICE. Het lijkt erop dat spelers de open bèta niet in hun bibliotheek konden zien nadat ze op Nu proberen hebben geklikt. Nogmaals, dit is opgelost, maar er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u het naar uw PlayStation- of Xbox-systemen downloadt.

Sommige gebruikers hebben gemeld dat op PlayStation de open bètaversie niet in hun regio in de PlayStation Store verschijnt. In dat geval zei DICE gewoon rustig te wachten tot hij eindelijk naar buiten kwam.

Er worden twee open bèta’s getoond in de Store op Xbox-systemen. Dit komt omdat gebruikers zowel Gen 4 (Xbox One) als Gen 5 (Xbox Series X/S) kijken. Een Gen 4-installatie zal verschijnen als ongeveer 9 GB en een Gen 5-installatie zal verschijnen als ongeveer 17 GB. Je moet er alleen voor zorgen dat je de juiste versie voor je Xbox downloadt.

Het probleem met EA Desktop is dat het laat zien dat de open bèta niet beschikbaar is om te downloaden. DICE onderzoekt dit, maar voorlopig kun je het downloaden op Origin of Steam totdat je de bestanden klaar hebt voor gebruik.

Tot nu toe heeft het team het kunnen repareren, aangezien degenen met een EA Play-abonnement nu de mogelijkheid hebben om de proefversie vooraf te laden. Het team blijft ernaar streven dat alle spelers die de EA Desktop-app gebruiken, kunnen profiteren van de preload.

READ  Menu's kunnen worden bijgewerkt op de Samsung Galaxy Tab S7

De bètaversie van Battlefield 2042 begint morgen, 6 oktober, voor degenen die de game pre-orderen. Start vrijdag 8 oktober voor iedereen op alle platformen. De proefversie eindigt op 9 oktober.

Dit omvat Conquest op de Orbital-kaart en geeft je toegang tot vier van de specialisten van het spel: Boris, Casper, Falck en Mackay.

Als je van plan bent deel te nemen aan de pc-versie van de bèta, of als je de game gewoon in het algemeen wilt spelen bij de release, kun je hier klikken Specificaties: in te kijken.

Battlefield 2042 verschijnt op 19 november.

More from Madison Garrett
zo doe je het op je iPhone
Goed nieuws voor mensen die Family Sharing gebruiken op hun Apple-apparaten. Vanaf...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *