Hoe meerdere foto’s met één klik downloaden?

TTT TopTechGeek Door veel lezers aan mij gestuurd. Zijn truc om meerdere foto’s tegelijk te downloaden op iOS 15 kan erg nuttig zijn.

Zijn truc werkt op een browser, een apparaat met iOS 15. Tot nu toe heb ik het getest op Safari, Brave en Chrome. Je kunt meerdere foto’s tegelijk downloaden en direct opslaan op je filmrol, in de Foto’s-app.

Hoe het werkt?

Hier legt TopTechGeek uit hoe de truc werkt:

Om meerdere foto’s vanuit je browser op de filmrol op te slaan, zoals in de video te zien is, hoef je alleen maar de eerste foto ingedrukt te houden en deze naar een van de hoeken van je scherm te slepen. Leg daarna je vinger op deze foto en tik met een andere vinger op de andere foto’s om deze aan je favorieten toe te voegen. Om ze op te slaan, verlaat u de browser (wanneer u uw vinger op uw selectie houdt) en opent u de Foto’s-app. Sleep de geselecteerde map en je bent klaar!

Deze truc is compatibel met veel Apple-apps

Dit is een zeer interessante opmerking. Ik weet niet of dit een bug of een functie is, het is heel specifiek. Ik heb bijvoorbeeld gemerkt dat dit niet goed werkt met geanimeerde GIF’s.

Ik kon het naar de Mail-app kopiëren om afbeeldingen uit e-mails te downloaden, en ook meerdere links kopiëren en aan notities toevoegen. Om andere apps te laten vallen, kunt u meerdere foto’s herstellen in de Foto’s-app. Deze truc werkt in de app Bestanden om een ​​groep bestanden te selecteren en naar een andere map te verplaatsen.

READ  5G: 10x sneller downloadpotentieel

Deze truc werkt relatief goed, maar het lijkt beperkt te zijn tot bepaalde apps, vooral de originele Apple-apps. Maar het is een goed gebruik van de aanraakfunctie, waarvan het goed zou zijn als Apple er meer van zou profiteren.

Sorry, ik moet alle foto’s van katten op internet downloaden… Nou, probeer deze truc op andere apps.

Bron: ZDNet.com

Written By
More from Eda Greene
Pacquiao benoemd tot nieuwe ‘Mobile Legends’-ambassadeur, krijgt eigen’ held ‘in het spel
Wereldkampioen bokser en senator Manny Pacquiao is de nieuwe ambassadeur van de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *