Battlefield 2042 Trailer biedt multiplayer-modi en kaarten met 128 spelers op PS5, Xbox Series X/S en pc

Battlefield 2042 multiplayer first-person shooter-game is officieel onthuld op PlayStation, Xbox en pc met een trailer met beelden van de game-engine. De game is ontwikkeld door DICE en op 22 oktober gepubliceerd door Electronic Arts. De trailer toont enkele spelmodi alleen voor multiplayer. Battlefield 2042 tilt dingen naar een hoger niveau met gevechten voor maximaal 128 spelers. De game zal enorme kaarten bevatten met wat de ontwikkelaar “Levolution” noemt – een evenement dat het slagveld kan veranderen voor een dynamische en onvoorspelbare ervaring.

De trailer werd gedeeld op het officiƫle Battlefield YouTube-kanaal en toont de gameplay-beelden en wat je ervan kunt verwachten Slagveld 2042. De daadwerkelijke gameplay-beelden worden op 13 juni onthuld. De trailer geeft een preview van spelmodi, waaronder All-Out Warfare en Hazard Zone, met een andere modus die op 22 juli op EA Play Live wordt onthuld. All-Out Warfare wordt een volledige strijd met de Conquest- en Breakthrough-modi die tot 128 spelers beschikbaar zullen hebben op consoles, waaronder Xbox Series X / Series S, PlayStation 5 en pc. De PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game ondersteunen maximaal 64 spelers.

De trailer introduceert een nieuw “Levolution” -element, een orkaan die over de kaart beweegt en objecten, voertuigen, spelers kan opzuigen en zelfs delen van de kaart kan vernietigen. Spelers die een wingsuit dragen, kunnen vliegen en wapens kunnen worden aangepast wanneer dat nodig is. Het toont ook de beroemde Battlefield 4-actie waarbij spelers uit hun vliegtuig stappen, een vijandelijk vliegtuig neerschieten en meteen terugkomen. Het was een knipoog naar Battlefield-spelers die bekend zijn met dit soort gameplay. Dat geldt ook voor de derde modus die, volgens Battlefield 2042, een liefdesbrief is aan kernfans.

READ  De protagonisten van de pc-game van 2020, gerangschikt op hun naam

Er komen zeven maps in Battlefield 2042, genaamd Orbital, Hourglass, Kaleidoscope, Manifest, Disarded, Breakaway en Renewal. Het zijn grote kaarten die, vanwege hun grootte, de mechanica van het veroveringsgebied een beetje anders zullen implementeren dan eerdere games in de serie.

YouTuber Jackfrags, die blijkbaar deel uitmaakte van de pre-press briefing van Battlefield 2042, Wederzijds Er komt geen singleplayer-campagne. Er zullen echter verhaalitems op de kaarten staan. Battlefield 2042 bevat AI-soldaten en spelers hebben ook de mogelijkheid om alleen of met hun vrienden tegen een leger bots te spelen. En het lijkt erop dat ook de toegang tot voertuigen gemakkelijker zal worden. De PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game hebben relatief kleinere kaarten die zijn ontworpen voor 64 spelers, maar de grote evenementen zullen er nog steeds zijn.

Battlefield 2042 is nu klaar voor pre-order en zal op 22 oktober verschijnen. De kosten zijn Rs. 3.499 op pc via stoom-En de Oorsprong, En de epische winkel. naar Xbox X/S, En de PlayStation 5De kosten van het spel zijn Rs. 4.499, terwijl voor Xbox One En de Playstation 4, het kost Rs. 3.999. De gameplay wordt op 13 juni onthuld.


Het is een geweldige tv deze week op Orbital, de Gadgets 360-podcast, waar we 8K, schermformaten, QLED-panelen en mini-LED bespreken – en wat koopadvies geven. Orbital is beschikbaar op: Apple-podcastEn de google podcastEn de spotifyEn de Amazone muziek Waar je je podcast ook vandaan haalt.
Affiliate links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze Ethische Verklaring voor details.
READ  Er is een nieuwe Perfect Dark-game aangekondigd
Written By
More from Max Mcgee

Red Dead Online voegt binnenkort mogelijk een belangrijk RDR1-personage toe

Red Dead Redemption 2 online op PS4, Xbox One, pc en Google...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *