Resident Evil Re: Verse is een gratis multiplayer-component voor RE8, maar er is geen proefversie op pc

De Resident Evil Showcase Gallery is beschikbaar, en daarmee ook heel veel details over wat er naar de meest populaire horrorserie in horrorspellen zal komen. Het is niet allemaal maar één speler die ontsnapt aan een gigantische vrouw. Capcom blijft zich inspannen om RE terug in de multiplayer-vouw te brengen met Re: Verse, dat zal dienen als de RE8-multiplayercomponent.

Re: Verse bevat personages uit de hele geschiedenis van de Resident Evil-serie en wordt gratis beschikbaar gesteld aan iedereen die RE8 koopt. De korte trailer van het spel lijkt niet veel, maar het laat wel enkele bekende plekken zien uit recente inzendingen in de serie.

Capcom had al details aangekondigd voor Re: Verse beta voordat de game zelf een titel had, en het lijkt erop dat deze release exclusief voor onze consolevrienden is. U kunt naar Officiële site Voor details of je wilt inchecken bij de PlayStation 4- of Xbox One-bèta, die beide van 27 januari tot en met 30 januari lopen.

Nieuws over de RE8-multiplayer-game werd aanvankelijk gelekt via SteamDB en de Humble Store, dus het is veilig om te zeggen dat de functie aanwezig zal zijn in de pc-versie van de game. Verwacht gewoon niet om het vroeg te spelen.

De releasedatum van Resident Evil 8 is vastgesteld op 7 mei 2021.

READ  Een van de belangrijkste ontwikkelaars van Dead Space 2 werkt aan de nieuwe versie
Written By
More from Max Mcgee
“De handen die je in liefde opsteekt, zijn mijn kracht:” Amitabh Bachchan, COVID-19 Positive, schrijft voor zijn fans
Amitabh Bachchan heeft deze afbeelding gedeeld. (hoffelijkheid: amitabhbachchan ) Hoogtepunten Big B...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *