Battlefield 2042 uitgesteld tot november

Slagveld 2042 Het haalt de beoogde releasedatum niet. Ontwikkelaar DICE maakte woensdag bekend dat de game is uitgesteld tot 19 november, ongeveer een maand na de oorspronkelijk geplande releasedatum van 22 oktober.

In een verklaring die is vrijgegeven op Twitter,Oscar Gabrielson, algemeen directeur van DICE, legde uit dat de vertraging grotendeels te wijten is aan de uitdagingen van thuiswerken tijdens de pandemie.

Gabrielson zei in een verklaring die ook wordt toegeschreven aan: Slagveld 2042 ontwikkelingsteam. “Gezien de omvang en reikwijdte van het spel, hadden we gehoopt dat ons team samen zou terugkeren naar onze studio’s terwijl we op weg zijn naar de lancering. Met de aanhoudende omstandigheden die dit niet veilig laten gebeuren en met al het harde werk dat de teams vanuit huis doen , vinden we het belangrijk om extra tijd te steken in het realiseren van de visie Slagveld 2042 voor onze spelers.”

Hoewel het nieuws over de vertraging misschien teleurstellend is voor alle betrokkenen, zei Gabrielson ook dat DICE later deze maand meer informatie zal hebben over de open b├Ęta van de game.

Slagveld 2042 Het werd in juni aangekondigd en zal in de nabije toekomst een multiplayer-game zijn. De game zal voornamelijk moderne wapens en voertuigen bevatten, met enkele futuristische transformaties, evenals tools die zijn ontworpen om gevechten interessanter te maken. Natuurlijk zal het ook de kenmerkende game-designelementen van de Battlefield-serie bevatten, zoals enorme kaarten en vernietiging van het milieu.

De nieuwe Battlefield-game zal ook een nieuwe modus bevatten genaamd Slagveldpoort, waarmee spelers hun eigen unieke wijzigingen in kaarten en gamegenres kunnen aanbrengen en iets compleet nieuws kunnen maken om te delen met de community.

READ  De Mario Kart-rijvideo van Super Nintendo World is alsof je erbij bent

Terwijl 2042De oorspronkelijke releasedatum van 22 oktober maakte het de eerste grote multiplayer-shooter van de herfst, en nu bevindt het zich in een iets gecompliceerdere situatie. De nieuwe releasedatum van de game plaatst het precies tussen Call of Duty: Vanguard, die naar verwachting op 5 november wordt uitgebracht, en oneindige uitstralinggepland voor 8 dec.

Slagveld 2042 Het is ingesteld om naar PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X te komen.

Written By
More from Lesley Curry

Apple verwijdert Fakespot-app uit iOS App Store na verzoek van Amazon

Apple heeft vrijdag de Fakespot-app uit de iOS App Store verwijderd. Fakespot,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *