Battlefield 2042 is uitgesteld – Open Beta-details komen deze maand

Battlefield 2042 is uitgesteld vanaf de geplande releasedatum in oktober en wordt nu in november gelanceerd. Nadat eerder deze week berichten over de aanstaande FPS-gamevertraging zich begonnen te verspreiden, bevestigden de ontwikkelaars het nieuws vandaag in een tweet. Fans verwachtten ook een open bèta-lancering in september, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren.

De releasedatum van Battlefield 2042 is vastgesteld op 19 november 2021, iets minder dan een maand na de eerder geplande release van 22 oktober. De ontwikkelaars zeggen dat “updates voor de open bèta later deze maand komen”, en aangezien er nog minder dan een halve maand over is, is het onwaarschijnlijk dat deze updates een verrassingslancering zullen bevatten.

“Het bouwen van de volgende generatie Battlefield tijdens een wereldwijde pandemie heeft voor onverwachte uitdagingen gezorgd voor onze ontwikkelingsteams”, zeggen de ontwikkelaars in de aankondiging. “Gezien de omvang en reikwijdte van het spel, hadden we gehoopt dat onze teams samen naar onze studio’s zouden terugkeren naarmate we vorderen in de richting van de lancering. Met de aanhoudende omstandigheden die dit niet veilig laten gebeuren, en met al het harde werk dat de teams vanuit huis doen , vinden we het belangrijk om extra tijd te steken in het realiseren van de Battlefield-visie. 2042 voor onze spelers.”

Rapporten waren eerder voorgesteld Die Battlefield 2042-bèta begint op 22 september, hoewel EA die datum niet heeft bevestigd.

Voor meer aankomende pc-games kun je deze link volgen.

{“plan”: {“page: {“content”: {“title: “Battlefield 2042 vertraagd – details over de open bèta zullen deze maand beschikbaar zijn”, “type”: “news”, “category”: ” battlefield-2042″ “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher EA “,” genre “:” FPS “,” title “:” Battlefield 2042 “,” genres “:[“FPS”,”esports”]}}}}

READ  Far Cry 6 moet de wortels van het overlevingsspel herontdekken

Written By
More from Max Mcgee

6-voet afstand, maskers, Aarogya Setu-app

Coronavirus: sportscholen en yogacentra gaan vanaf 5 augustus weer open volgens nieuwe...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *