Battlefield 4-spelers Xbox-spelers hebben gemeld dat gameservers plat liggen

Nieuwe updates zijn toegevoegd onderaan dit verhaal…….

Het originele verhaal (gepubliceerd op 30 juli 2021) is als volgt:

Battlefield 4 is een van de meest populaire games in de Battlefield-franchise. Hoewel het spel in 2013 werd uitgebracht, heeft het een gezonde spelersbasis.

Vorige maand zag Battlefield 4 een plotselinge toename van het aantal spelers na de aankondiging van Battlefield 2042. Dit resulteerde in het vergroten van de totale servercapaciteit van EA.

Het lijkt erop dat mensen Battle Royale beu zijn en enkele van de oude titels willen uitproberen.

Dat gezegd hebbende, gebruikers zijn nu Rapporten dat zij Verbindingsproblemen hebben naar Battlefield 4-servers op Xbox.

Wanneer spelers servers in het spel proberen te vinden, kunnen ze dit niet doen. Anderen zeggen van wel Niet in staat te verbinden naar de onlinedienst.

De spelers die de servers kunnen vinden zijn Vast in een wachtrij en kan niet deelnemen aan de lege servers.

Hallo allemaal, ik heb vandaag Battlefield 4 gekocht voor mijn Xbox Series X in de hype van de nieuwe versie, en ik moet vragen, wat is in godsnaam deze foutcode? Ik kan prima in het spel komen, maar zodra ik probeer deel te nemen aan een multiplayer-sessie, krijg ik de melding “Onbekende foutcode: 1”.

Weet iemand hoe dit op te lossen? Ik heb geprobeerd contact op te nemen met EA-ondersteuning, mijn router opnieuw op te starten, mijn Xbox opnieuw op te starten, poorten te wijzigen, alles te verwijderen en opnieuw te installeren, maar ze konden absoluut niet helpen en alles werkte niet. Alsjeblieft, alsjeblieft, als iemand kan helpen, zou ik erg dankbaar zijn.
(Bron)

Serieus, wat is er nu aan de hand met dit spel?! 33 mensen stonden in de rij voor een server, ondertussen zitten er veel leeg en ik kan niet bij ze komen. Wat is dit voor onzin.
(Bron)

Sommige gebruikers zeggen dat ze worden begroet met “Deelnemen aan het spel is mislukt omdat de huidige status geen verbinding toestaatof “Foutcode 1.”

READ  Apex Legends-update verandert de Naruto-run van Wraith

Zelfs mensen die onlangs Battlefield 4-servers op Xbox hebben gehuurd, zeggen dat de servers voor hen niet beschikbaar zijn. Veel gebruikers hebben Ik heb het probleem gemeld op downdetector.com

Neerwaartse Detector

Klik/tik om de afbeelding te vergroten

We hopen dat EA en Dice de serverproblemen snel zullen oplossen, zodat spelers weer van het spel kunnen genieten.

Je kunt je afstemmen op het gesprek via de opmerkingen hieronder om ons te laten weten of de Battlefield 4-servers ook voor jou op Xbox niet beschikbaar zijn.

Update 1 (31 juli)

10:00 AM (IST): EA Support heeft bevestigd dat ze op de hoogte zijn van serverproblemen met Battlefield 4 op Xbox en dat ze eraan werken om deze binnenkort op te lossen.

Battlefield-4-server-issues-xbox

(Bron)

Update 2 (2 aug.)

12:30 uur (actueel): Het is al 4 dagen gesloten, maar het probleem is nog niet opgelost. EA Support op sociale media en officiële forums bevestigt nog steeds dat het probleem wordt onderzocht:

Dit is een probleem waarvan we op de hoogte zijn en waar we momenteel naar kijken. Heb geduld met ons, want het is nog niet opgelost en we zijn nog bezig met onderzoek
Bron

Onze teams onderzoeken het probleem en er is geen nieuwe update met betrekking tot de oplossing of wanneer deze zal worden opgelost, maar ons team onderzoekt het probleem
Bron

Update 3 (03 aug)

10:30 uur (IST): Er is weer een dag verstreken en het probleem is nog steeds niet opgelost. Naast het erkennen van het probleem, raadt EA Help gebruikers ook aan om hun kanalen en sociale forums te volgen om de status van het probleem te kennen.

Dit is iets waar ons team zich van bewust is en naar meer op zoek is. Ik raad aan om onze sociale media-pagina’s en forums in de gaten te houden voor toekomstige updates, met excuses voor het eventuele ongemak. (Bron)

NB: We hebben meer van deze verhalen in onze redder Sectie Games Volg ze dus ook zeker.

READ  Dubai brengt een stimuleringspakket van $ 408 miljoen uit ter ondersteuning van hotels, scholen die zijn getroffen door COVID-19

PiunikaWeb begon als een website voor onderzoekstechnologiejournalistiek met een primaire focus op “breaking” of “exclusief” nieuws. In een mum van tijd zijn onze verhalen opgepikt door Forbes, Foxnews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors en nog veel meer. Meer weten over ons? President hier.

More from Madison Garrett
Schiedammers zijn minder enthousiast over Burgerent, alleen Rotterdam scoort lager
door Philip Van S Slechts één op de twintig Schiedammers doet mee...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *