Battlefield 5-ontwikkelaar onthult de bug van de game

Van buitenaf, Slagveld 5 Het was een spel dat verdeeldheid zaaide onder oude fans. Hoewel sommigen het gewoon niet leuk vonden dat de franchise ervoor koos om terug te keren naar de Tweede Wereldoorlog, hadden anderen grotere problemen met met name de multiplayer-component. Over het algemeen werd Battlefield niet zo goed ontvangen als de andere inzendingen. Nu heeft een van de belangrijkste ontwikkelaars die bij het project betrokken zijn, uitgelegd waarom ze denken dat dit het geval is.

De voormalige DICE-manager Alan Curtis, die onlangs op sociale media werd gedeeld, groeide op met het idee dat hij verkeerd was gegaan Slagveld 5​ Over het algemeen zei Kertz dat de game er een was van DICE zelf, die moeite had gehad om een ​​gemeenschappelijke basis in de studio te vinden, en daarom werd het op de manier ontvangen zoals het deed. “Het is moeilijk om een ​​spel te redden dat intern verdeeld was over hoe het zou moeten zijn, vooral na terugkeer van ouderschapsverlof na het missen van de hele productieperiode”, zei Curtis. ‘Ik heb hem een ​​richting gegeven. Niet iedereen vond het leuk en niet elke richting werd gehaald. Dit is het leven.’

Terwijl het lijkt alsof zelfs de vorige ontwikkelaars eraan hebben gewerkt Slagveld 5 Klaar om toe te geven dat het spel beter had gekund, er is hoop dat de boost van dit jaar niet hetzelfde zal zijn. In de nasleep van Slagveld 5 Zoals het was ontvangen, lijkt het erop dat Electronic Arts DICE meer tijd heeft gegeven om aan de volgende inzending in de serie te werken. Dat spel, dat tijdelijk wordt genoemd Slagveld 6De release staat gepland voor later dit jaar. Hopelijk kan DICE, met meer tijd om aan de titel te werken, een duidelijker inzicht krijgen in de nieuwste shooter en meer fans terughalen in de groep die misschien gestopt zijn met spelen. Slagveld 5 Kort na de lancering.

Slagveld 6 De lancering staat gepland voor later dit jaar en zal in ieder geval beschikbaar zijn voor de PlayStation 5, Xbox Series X en pc. Integendeel, als u de betaling wilt voltooien Slagveld 5, Je kunt de game nu nog steeds spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Heb je meer hoop voor Slagveld 6 dit jaar? Laat me je mening weten in de comments of bezoek me op Twitter op Betrouwbaar

[H/T MP1st]

READ  Deze ongelooflijke Disco Elysium Game Boy-poort kan ook op pc worden gespeeld
Written By
More from Max Mcgee

De ontwikkeling van Tanger is ‘weer op de rails’ na het succes van Paratopic

Onthouden Tanger? De lang gekwelde surrealistische meeslepende sim is sinds zijn debuut...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *