Talking point: Capcom, maak alsjeblieft een Monster Hunter Snap

Ik speelde veel Monster Hunter Rise Sinds de lancering. Zoals een ongezond bedrag. Het is gemakkelijk de nieuwe favoriet in de serie, als een geweldige sprong voor nieuwe spelers en een plek voor veteranen om hun vaardigheden aan te scherpen. Maar terwijl ik het leuk vond om op de nieuwe Wirebug te klikken en op de nieuwe Wirebug te gaan, ronddwalen met mijn Palamute-maatje, maakte Rise me af en toe toch ongemakkelijk. De monsters van Rise zijn enkele van de meest creatieve en oogverblindende monsters van alle games, wat het nog vervelender maakt als je met zwaarden door hun hol rijdt en hoeden van hun vleugels maakt.

Ik begrijp wat Monster Hunter is, het bewijs zit tenslotte in de naam. Ik wou dat er meer manieren waren om met de monsters van de serie om te gaan dan ze direct te doden. Dit zette me aan het denken, Zou “Monster Hunter Snap” niet geweldig zijn?

Dit wordt natuurlijk gevolgd door een hypothetische weergave van Monster Hunter Pokemon SnapEen benadering om een ​​Pokemon te zijn. Pokémon Snap was een natuurlijke ontwikkeling voor de serie, waardoor spelers met Pokémon konden omgaan zonder ze te laten vechten. Dit was altijd iets waar mijn partner op wees toen hij keek hoe ik Pokemon speelde: “Ik hou van deze Pokemon, dus waarom zou je ertegen vechten?” ​ “ Ik hoop dat ik niet de hele tijd hoef te vechten, ik denk dat ik anders echt van Pokemon zou genieten ” – Het is duidelijk dat er veel ruimte is voor Pokemon-spellen zonder dat je hoeft te vechten als belangrijkste focus. onthulling van Pokemon-mythen: Arceus Eerder dit jaar is dit nog een indicatie van deze verschuiving, omdat het naast de gebruikelijke gevechten meer gratis verkenning en spel biedt.

READ  Je moet deze Xbox One-games spelen voordat de volgende generatie arriveert!
Druk op pauze.
Druk op pauze.

De Monster Hunter-serie zet al stappen naar een meer sympathieke visie op de monsters die in zijn wereld leven. Monster Hunter-verhalen Hiermee kun je eieren van monsters uitbroeden en vriendschap sluiten met monsters, vergelijkbaar met de Pokemon-serie in monsterbehandelingen. Het gaat nog steeds om gevechten, maar vanuit een vriendelijkere invalshoek dan de gebruikelijke aflevering met steek en dood in de kernserie. Monsters als Rathalos, Mizutsune en Tigrex zijn in de loop der jaren iconen geworden, met verschillende persoonlijkheden waardoor ze zich als echte dieren voelen.

Stel je voor dat je de taak krijgt om twee monsters te fotograferen terwijl je ze bevecht, waarbij je je foto’s moet voorbereiden om geweldige foto’s te maken en tegelijkertijd een veilige afstand moet bewaren.

De verhalen geven spelers een nieuwe manier om met deze wezens om te gaan, door verbindingen te leggen en toe te voegen die draaien om de manier waarop de serie gewoonlijk naar hun monsters kijkt. De minst bekende Monster Hunter-dagboek Sla ook een nieuwe richting in, met de nadruk op dorpsbeheer en interacties in Animal Crossing-stijl met de Felyne-personages.

De monstervriendelijke geest van Stories kan verder worden gebruikt in Monster Hunter Snap. Foto’s maken is echt een onderdeel van Rise, er zijn zelfs missies die je specifiek vragen om monsters op bepaalde manieren te fotograferen, zoals het vangen van pompadjee terwijl ze gas loslaten en rollen. Monster Hunter-monsters vertonen al uniek gedrag en volgen strikte procedures, wat de weg vrijmaakt voor spelers om ze te gaan fotograferen. Stel je voor dat je de taak krijgt om twee monsters te fotograferen terwijl ze vechten, je moet je foto’s voorbereiden om geweldige foto’s te maken en tegelijkertijd een veilige afstand bewaren. De nieuwe Wirebug is zeer geschikt voor fotografiegames, omdat je hiermee gemakkelijk kliffen en verborgen gebieden kunt bereiken. Je kunt er zeker van zijn dat je een kat hebt die een fotohut runt waar je ook je foto’s ontwikkelt.

READ  Final Fantasy 7 Remake Intergrade komt morgen naar Steam
Vol met dieren in het wild.
Vol met dieren in het wild.

Je kunt een onderzoeker zijn die de taak heeft om het eerste deel van Hunters Notes te schrijven en het in te vullen terwijl je elk monster fotografeert terwijl de dag verstrijkt. Dit zou een manier zijn om de voortgang te relateren aan iets anders dan pantser- en wapencombinaties. Meestal wil ik gewoon een excuus om meer tijd te besteden aan het bewonderen van de prachtige locaties waar ik gewoonlijk zo snel mogelijk reed. Deze plaatsen zijn vaak gevuld met interessante en vreemde planten, evenals kleinere wezens die zich achter de schermen verbergen. Ik wil Planet Earth verwerven en elke regio langzaam documenteren, en mogelijk locaties bezoeken uit een verscheidenheid aan Monster Hunter-spellen. De vele games in Monster Hunter-serie Ze zijn zelden met elkaar verbonden, wat betekent dat het universele universum soms een beetje onbepaald kan aanvoelen. Wat is een betere manier om deze wereld tot stand te brengen dan spelers deze op hun gemak te laten verkennen, de verschillen tussen regio’s te documenteren en gaandeweg nieuwe dingen te leren?

Ik zou vooral willen dat de non-combat casual items meer de norm worden. Het spreekt voor zich dat hoe complexer games worden, met een betere visuele getrouwheid en betere kunstmatige intelligentie, de manieren waarop we ermee omgaan, ook complexer moeten worden. Dit is iets waar typen als militaire schutters de laatste tijd ruzie mee hebben gehad en er diepere verklaringen voor bieden Waarom U doet de dingen die u wordt gevraagd. Nintendo is hier altijd beter in geweest dan de meesten, en met Monster Hunter in zo een groot deel van zijn geschiedenis verward met de consolestandaard, zou het interessant zijn om de serie te zien uitbreiden om een ​​meer diverse groep spelers aan te trekken. De Switch verkoopt erg goed, en hij heeft uitstekende gyroscoopbedieningen die hier echt doorheen kunnen schijnen. Ik wed dat MH Snap veel gemakkelijker te verkopen zal zijn dan de vaak spookachtige hoofdgames.

READ  De top 10 beste PS4-games van 2020
laten we vrienden zijn.
laten we vrienden zijn.

De laatste twee grote Monster Hunter-games zijn gezien Geweldige verkoopTen slotte werd de serie naar het reguliere westerse publiek gebracht. Het is duidelijk dat Monster Hunter momenteel een erg hete royale is (hey, ik heb de film gezien, toch), en ik hoop dat dit succes Capcom in staat stelt een beetje meer gedurfd te zijn met de potentiële spin-offs. Met Nieuwe Pokemon Snap Onderweg zal het interessant zijn om te zien hoe goed het verkoopt, en of dat een andere indicatie is voor ontwikkelaars zoals Capcom dat er trek is in dit soort games.

Na zoveel Monster Hunter-spellen is het absoluut tijd om de wereld een beetje op te bouwen met een paar kleinere en vreemdste titels. De verhalen zijn een goed begin, zoals ze nu zijn Nieuwe invoer Verhoog de verbinding door wederzijdse afstemming. Eerlijk gezegd zal ik elke kans grijpen om terug te springen in de wereld van Monster Hunter, maar Capcom overweeg alsjeblieft om een ​​Monster Hunter Snap te maken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *