Battlefield 6 releasedatum: PS4, PS5, Xbox, pc en Switch

Battlefield-fans denken altijd een stap vooruit, daarom concentreren zoveel mensen zich op hun doelen Slagveld 6. De volgende string-invoer heeft een aantal grote schoenen om te vullen, ervan uitgaande dat er een behoorlijk genummerde titel voor nodig is. Maar is er een releasedatum voor Battlefield 6 die op de kalender moet worden gemarkeerd? En is er iets bekend over de PlayStation-, Xbox- of Switch-versies?

Battlefield 6 releasedatum – PS5, Xbox Series X/S, pc

Voor zover we weten werken de ontwikkelaars van DICE niet aan Battlefield 6. Ze hebben het in ieder geval niet genoemd. Als zodanig is er geen releasedatum voor de game – we zullen eerst de bevestiging van het bestaan ​​ervan moeten horen.

Dat gezegd hebbende, zal DICE vrijwel zeker Battlefield 6 in de toekomst uitbrengen. De serie gaat al meer dan twee decennia goed en er is geen reden om aan te nemen dat dit gaat veranderen.

Het is echter niet te zeggen wanneer de zesde genummerde batch zal aankomen. Dit komt omdat DICE in de hele serie een zeer verwarrend nummeringssysteem heeft gebruikt. Battlefield 1 werd bijvoorbeeld uitgebracht in 2016, drie jaar na Battlefield 4. De nieuwste release van de serie, Battlefield 2042, werd 16 jaar na Battlefield 2142 uitgebracht.

Met andere woorden, de volgende Battlefield-game heet misschien helemaal geen BF6. Misschien wordt het een nieuwe hardliner, of zelfs een nieuw slecht bedrijf. Zonder te weten dat de game een nummer krijgt, is het niet te zeggen wanneer de volgende game uitkomt, laat staan ​​de naam.

Komt Battlefield 6 op PS4 of Nintendo Switch?

Wanneer en hoe het wordt uitgebracht, zal Battlefield 6 waarschijnlijk niet worden uitgebracht voor PS4 of Nintendo Switch. Geen van de games uit de serie is nog uitgebracht voor de Switch, en er is geen reden om aan te nemen dat dat in de toekomst zal veranderen.

READ  Dit zijn de beste Xbox-games die volgende week worden gelanceerd

Dit antwoord negeert echter een meer voor de hand liggend deel van de vraag. We weten niet wanneer Battlefield 6 wordt uitgebracht, dus we kunnen niet weten voor welke consoles het wordt uitgebracht. Natuurlijk zal de volgende serie-inzending waarschijnlijk cross-functionaliteit hebben met PS4 en Xbox One. Maar daarna is de kans groot dat de ketting alleen van de huidige generatie is.

Aan de andere kant, tegen de tijd dat DICE ervoor kiest om Battlefield 6 een naam te geven, spelen we misschien op compleet andere apparaten. Op dit moment is er geen informatie over ontwikkeling, dus er is geen releasedatum of bekende platforms. Fans zullen in de tussentijd nog even moeten wachten met de BF2042.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Canada plaagt gamers met een unieke denim Xbox-console »OnMSFT.com
Een Twitter-account van Xbox Canada veroorzaakte onlangs een storm op sociale media...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *