De volgende generatie Ford Mustangs bespioneerde voor het eerst de productie-carrosserie

We weten al een tijdje dat de zevende generatie Ford Mustang Diepgaande ontwikkeling. Af en toe scènes van testmuilezels Het onthulde niet veel op het gebied van ontwerp, maar we hebben nu onze eerste blik op de volgende Mustang die zijn productiechassis draagt.

Dit prototype is duidelijk goed verborgen onder zware camouflage, maar we kunnen nog steeds de contouren van de grille zien die lijkt op de huidige Mustangs achter de lichtere motorkappen. Camouflage aan de voorkant bootst het gezicht van de GT500 na, maar maak je geen zorgen dat de nieuwe Mustang een enorme grille heeft die lijkt op BMW 4-serie. We kunnen een bumper zien die de grille scheidt van het onderste dashboard, en we kunnen ook slanke koplampen maken die het luik omringen. Over het algemeen ziet de neus er hoekiger en misschien platter en smaller uit in vergelijking met de auto van de zesde generatie die vandaag te koop is.

Nieuwe Ford Mustang Vooraanzicht Spionagefoto sluiten
Ford Mustang nieuwe spionagefoto's vooraan

Als we naar achteren gaan, is er meer zware camouflage, maar de lichtere gebieden rond de achterlichten laten de bovenste fascia zien. Het is genoeg om een ​​bekende oprit te zien die niet veel lijkt op de huidige Mustang, en hoewel die achterlichten geen productiespecificaties lijken te zijn, behouden ze de traditionele verticale lay-out met drie strepen. In profiel is er niet veel anders te zien dan de bekende Mustang-look, wat logisch is omdat we denken dat de aankomende pony een aangepaste versie van het huidige platform zal gebruiken. Op basis van deze beelden kunnen we stellen dat de nieuwe Mustang een conservatieve evolutie zal zijn, althans als het om design gaat.

READ  Uit rapporten blijkt dat er geen "praktisch verschil" is tussen Sony's PS5-modellen

Onder het ontwerp kan het interessant worden. Het gerucht gaat dat de sedan van de volgende generatie (intern bekend als de S650) zowel een hybride aandrijflijn als vierwielaandrijving zou kunnen hebben. Dit wordt de eerste Mustang, en dan is er het potentieel voor een volledig elektrische Mustang in de nabije toekomst. Hij zij zullen Uiteindelijk gebeurt, als bolwerk Het zal zijn hele line-up in de komende tien jaar elektrificeren. De vraag is of het de zevende generatie zal overkomen, of zal wachten tot het model van de achtste generatie. In de tussentijd moeten de Coyote V8 en viercilinder turbomotoren in de nabije toekomst doorgaan.

Hoe dichtbij is de toekomst van de Mustang? Recente geruchten suggereren dat de zevende generatie Mustang in productie zal gaan in 2023 als model 2024. Dit betekent dat het debuut later dit jaar zou kunnen plaatsvinden.

Written By
More from Lesley Curry
Het Beste External Hard Drive Recensie 2021
In een tijd waarin 50 GB aan iCloud-opslag 99 cent per maand...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *