Bayonetta Designer deelt de geweldige concept art die ze gebruikte voor Reina, Jun en Asuka in Tekken 8

Bayonetta Designer deelt de geweldige concept art die ze gebruikte voor Reina, Jun en Asuka in Tekken 8

Veel van de dames in Tekken 8 hebben een opvallende make-over gekregen, samen met enkele opmerkelijke nieuwe toevoegingen, en het lijkt erop dat we voor een groot aantal van hen een speciaal persoon in het bijzonder kunnen bedanken.

Bayonetta-karakterontwerper Maria Shimazaki Ze deelde onlangs haar werk aan Tekken 8 met concept art van Reina, Asuka Kazama en Jun Kazama die hielpen hun opvallende kostuums tot leven te brengen in de game.

Reina zal voor velen uiteraard de belangrijkste attractie zijn als populaire nieuwkomer in de serie, en je kunt zeker wat Bayonetta-vibes uit haar kunstwerken halen, vooral in het gezicht, de lange benen en het kostuum.


Deze karakterontwerpvellen zijn ook geweldig omdat ze de fijnere details van de stukken van Reina's jasje tot haar oogmake-up en nagellak beter laten zien.


Naast haar standaardoutfit lijkt Shimazaki ook aan Reina's derde outfit te hebben gewerkt, waarbij het artwork is gedeeld in alle kleine details van voren, achteren en van links naar rechts.


Het meest ingewikkelde is echter zeker dat van Jun, met alle verschillende borduurmotieven die overal op haar shirt verschijnen, evenals op de handschoenen, broeken en zelfs sokken.


Het leek alsof het zelfs voor Shimazaki moeilijk was om er zelf mee om te gaan, aldus haar Deel volgenwat logisch is als je naar alle getoonde patronen kijkt.

READ  Paradox accepteert het vinden van een onafhankelijke audit, belooft "geen moeite meer te doen"


Asuka's karakter is misschien 'eenvoudiger' dan de andere twee, maar dat betekent niet dat er ook niet veel werk en details in haar nieuwe stijl zijn gestoken.


Je kunt Shimazaki's concept art voor Tekken 8 hieronder bekijken en alle kleine dingen zien die je zelf moet tekenen om de personages echt te laten opvallen in de game.
Shimazaki's Tekken 8-conceptkunst nr. 1

Shimazaki's Tekken 8-conceptkunst #2

Shimazaki's Tekken 8-conceptkunst #3

Shimazaki's Tekken 8-conceptkunst #4

Shimazaki's Tekken 8-conceptkunst #5

Klik op afbeeldingen voor grotere versies
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *