De best verkochte game van 2023 is te koop met 40% korting op Steam

De best verkochte game van 2023 is te koop met 40% korting op Steam

Harry Potter-fans verloren hun staart toen Zweinstein erfenis Het werd uiteindelijk uitgebracht in februari 2023. De RPG kende een lange ontwikkelingscyclus van de beginnende studio Avalanche Software, maar tot ongenoegen van hen en Warner Bros. Games werd de titel de best verkochte game van het jaar. Nu, minder dan een volledig jaar na de release, is de game te koop op Valve's digitale marktplaats Steam, wat een kans biedt voor degenen die de kans hebben gemist om het uit te proberen en wat spreuken uit te spreken.

Hogwarts Legacy bood veel Harry Potter-fans voor het eerst de kans om een ​​reis door de Wizarding World te maken in een videogamesetting. De campagne van het spel brengt spelers naar Zweinstein in de 19e eeuw en zet de reis in gang van een student die een oud en gevaarlijk geheim ontdekt. De game biedt een uitgebreid verhaal en meerdere eindes, afhankelijk van hoe je je kaarten speelt, dat wil zeggen spreuken.

Het is bijna ongelooflijk dat het tot 2023 duurde voordat er een triple-A-game in het Harry Potter-universum verscheen, gezien de enorme populariteit van de boeken en films, maar hier zijn we dan. Nu laat een recente vacature zien dat Hogwarts Legacy Part 2 al onderweg is.

Hogwarts Legacy is tot 11 februari met 40% korting te koop op Steam 12.00 uur PST / 3.00 uur EST / 8.00 uur GMT / 9.00 uur CEST. Verwacht $ 35,99 / £ 28,48 te betalen voor de standaardeditie. De Digital Deluxe Edition krijgt ook 40% korting en kost spelers $ 41,99/£ 33,23. Als je genereus bent, krijg je 40% korting op het Dark Arts Pack plus de zelfstandige DLC, waarmee je $ 11,99/£ 15,15 terugkrijgt.

READ  De ironie "misschien" het kopen van ontwikkelaars en IP, gericht op strategiespellen

Als je Hogwarts Legacy koopt, kun je het spel veranderen met geweldige Hogwarts Legacy-mods, waaronder de absoluut geweldige Shrek-mod. Je kunt je ook voorbereiden op een mogelijk vervolg door alle speurtochten van Hogwarts Legacy te doorlopen en ervoor te zorgen dat je alle uitgebreide content van de bestaande game hebt voltooid.

Harry Potter-auteur JK Rowling heeft de afgelopen jaren een aantal transfobe opmerkingen gemaakt op sociale media. Warner Bros. heeft de licentie om games te maken gebaseerd op de Harry Potter-serie. Hoewel de details van deze deal niet publiekelijk bekend zijn, en WB Games zegt dat “J.K. Rowling niet direct betrokken is bij de creatie van het spel”, is het waarschijnlijk dat zij, als schepper en eigenaar van de intellectuele eigendomsrechten op Harry Potter , zal geld verdienen. Royalty's uit de verkopen. Als u meer wilt weten over gendergelijkheid of uw steun wilt aanbieden, zijn hier twee belangrijke liefdadigheidsinstellingen die we u aanraden te bezoeken: Nationaal Centrum voor Gendergelijkheid In de Verenigde Staten, en Zeemeerminnen in het Verenigd Koninkrijk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *