Beat Sabre-multiplayer is nu uit voor pc en Quest, maar vertraagd voor PSVR

De multiplayer-update voor Versla Saber is eindelijk beschikbaar voor pc VR en Oculus Quest. PSVR-spelers zullen wat langer moeten wachten, omdat de update op dat platform vertraging heeft opgelopen.

Het is jaren in de maak geweest, maar nu kunnen maximaal vijf Beat Sabre-spelers samen op tracks strijden dankzij ondersteuning voor meerdere spelers. Beat Games had vele jaren geleden multiplayer beloofd, maar tot vorige maand hadden we niets nieuws gehoord.

De Beat Sabre Multiplayer-update is nu beschikbaar voor PC VR en Oculus Quest, die samenvalt met de lancering van Oculus Quest 2. Je kunt lees hier onze recensie van de nieuwe headset.

Als onderdeel van Facebook Connect kondigde Beat Games aan dat de ondersteuning voor meerdere spelers op 13 oktober zou worden uitgebracht, samen met de lancering van de nieuwe stand-alone headset van Facebook, Oculus Quest 2.

Kort na de aankondiging zei Beat Games dat er een kans was dat de multiplayer-update kan worden vertraagd op PSVR, wat nu is bevestigd in een antwoord aan een gebruiker op Twitter gisteren:

Helaas loopt de PS4-versie vertraging op, maar we werken er hard aan! Wees geduldig, want we zullen regelmatig meer updates van de ontwikkeling delen. Bedankt voor jullie begrip jongens!

Multiplayer was niet de enige Beat Sabre-aankondiging op Facebook Connect – er werd ook een BTS-muziekpakket aangekondigd, dat later dit jaar zal verschijnen. De Zuid-Koreaanse boyband is de nieuwste in een aantal Beat Sabre DLC-releases, waaronder Linkin Park, Green Day en Imagine Dragons-packs. Er zijn er zo veel de laatste tijd dat we zelfs gerangschikt de beste

READ  Apps en games verwijderen die zijn toegevoegd aan Facebook op pc

Dit verhaal verscheen oorspronkelijk op Uploadvr.com. Copyright 2020


Je kunt de beveiliging niet solo doen

COVID-19-game-beveiligingsrapport: leer de nieuwste aanvalstrends op het gebied van gaming. Toegang hier


Written By
More from Max Mcgee

Microsoft Flight Simulator krijgt UI, activiteit, wereldupdates, bugfixes in oktober-patch

Er is nog een dikke patch op weg Microsoft Flight Simulator begin...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *