Samsung Leak onthult verbluffende nieuwe Galaxy-smartphones

Samsung Galaxy S21 gaat komen verrassend snel aan en niet alleen heeft Samsung de nieuwe modellen nu bevestigd, we weten nu ook dat ze verbluffende nieuwe ontwerpen zullen hebben.

MEER VAN FORBESGalaxy S21 vroege release ontdekt in nieuw Samsung-lek

De eerste is Samsung, wat goed genoeg was om de Galaxy S21 voor het eerst na het bedrijf te bevestigen ingediend de telefoon voor certificering via het openbare 3C-certificeringsprogramma van China. De certificering bevestigt dat het modelnummer ‘SM-G9910’ is, het modelnummer van de Galaxy S20 is ‘SM-G981.

Vervolgens komt het sappige gedeelte. De beroemde smartphoneleaker Steve Hemmerstoffer (ook bekend als @OnLeaks) heeft de motherlode gemorst op zijn profiel bij nieuw sociaal netwerk Voice. In vier afzonderlijke berichten heeft Hemmerstoffer Samsungs nieuwe ontwerpen voor de Galaxy S21 en Galaxy S21 Ultra onthuld, evenals 360 graden video’s van beide telefoons. En er is veel om van te houden.

De meest in het oog springende verandering is dat Samsung de serie zal uitrusten met radicaal gereviseerde camerabehuizingen die subtiel in de zijkant van elke telefoon passen. Het is anders dan alles wat ik heb gezien in het ontwerp van smartphones en ziet er verbluffend uit. Dat gezegd hebbende, de camerabehuizing van de Galaxy S21 Ultra is enorm, neemt bijna de helft van de breedte van de telefoon in beslag, en er passen niet minder dan vier camera’s plus de flitser in.

Interessant is dat Hemmerstoffer opmerkt dat Samsung mogelijk twee zoomcamera’s past en S-Pen-ondersteuning (die fel is getipt) niet uitsluit, hoewel noch de Galaxy S21 noch de S21 Ultra een speciale sleuf voor een S-Pen hebben in hun gelekte ontwerpen .

Daarnaast laten de ontwerpen van Hemmerstoffer zowel voor- als achteruitgang zien. De Galaxy S21 Ultra is een grote stap voorwaarts met vrijwel geen randen, maar de Galaxy S21 lijkt dikkere (hoewel meer symmetrische) randen te hebben dan zijn voorganger. Dit zou kunnen betekenen dat Samsung het impopulaire beleid voortzet dat is geïntroduceerd met de Galaxy Note 20-opstelling van het downgraden van het instapmodel om zijn duurdere stalgenoot te verkopen. Ik hoop het niet.

Qua afmetingen onthult Hemmerstoffer dat de Galaxy S21 Ultra een scherm zal hebben van 6,7 tot 6,9 inch (de S20 Ultra gebruikt een paneel van 6,9 inch) en 165,1 x 75,6 x 8,9 mm meet (10,8 mm met camerabobbel) – waardoor het iets kleiner is dan zijn voorganger. Terwijl de Galaxy S21 overeenkomt met de S20 met een 6,2-inch scherm en vrijwel identieke afmetingen van 151,7 x 71,2 x 7,9 mm (9,0 mm met camerabobbel).

En Hemmerstoffer sluit af door het te bevestigen groot nieuws lekte eerder deze week uit: Samsung zal de lancering van deze telefoons inderdaad met enkele maanden versnellen. Dat gezegd hebbende, denkt hij dat het begin januari zal zijn in plaats van december. Hoe dan ook, Apple’s nieuwe iPhone 12-reeks zal veel eerder dan normaal te maken krijgen met de volgende generatie smartphoneconcurrentie en, gezien dat bereik verschillende eye-opening beperkingenis het een goed moment voor Samsung om agressiever te zijn.

Openbaarmaking: ik ben een betaalde consultant voor Voice, ondersteund door Block.one, een bron voor dit bericht. De informatie in dit bericht was publiekelijk beschikbaar voordat deze op Forbes werd gepubliceerd

___

Volg Gordon op Facebook

Meer over Forbes

Galaxy S21 vroege release ontdekt in nieuw Samsung-lek

De Galaxy Note 20-smartphone van Samsung heeft ernstige problemen

READ  Spotify test een lagere advertentielaag die $ 0,99 per maand kost
Written By
More from Lesley Curry
Google Store voert ‘Pixel 5 $ 5G’-sweepstakes uit om een ​​$ 5.000 te winnen
Voor het telefoonaanbod voor 2020 leunt Made by Google vooral hard op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *